Bankacılıktan öğretim görevliliğine geçiş hkk

cansuuu_87

Öğrenci
hayata erken atılma diyelim. herkesin bir acısı vardır. siz beni bilmezseniz bende sizi. dolaysıyla sorduğunuz soruya gayet samimi verilen cevaba "girişken" olmamışsınız diye cevap vermeniz şık değil. Bu aldığınız tepkiler bundan. istediğiniz işin ne kadar zor olduğunu ama çözümün bu olduğunu göstermek için size cevap verdim. yani çok başarılı olmanızın herhangi bir değerinin olmadığını mevcut başvuru şartlarını yerine getirdikten sonra birisini bulmak zorundasınız demek istedik. ama siz klavyenin gücünden faydalanarak aynı sıkıntıları çekmemeniz için sizi bilgilendiren kişileri "bende sinebilirim" diye küçük göremezsiniz. Tecrübelerden faydalanmak isterseniz forumda ki herkes size yardımcı olur. Yok yaşıyacam görecem derseniz. Yaşadıkça sizde diğer insanlara yardımcı olmak için foruma yazabilirsiniz. Yazmak isteyeceksiniz çünkü, herkesin ortak derdi bu çünkü, çünkü en iyi biz sizi anlarız. sizi tek biz destekleriz. tabiri caizse tek gazınızı biz alırız. çünkü biz aynı dertle dertleniyoruz.

şimdilik hoşçakalın, tecrübelerinizi bizimle paylaşmanız dileğiyle...

Sizinde 3 aylarınız mübarek olsun, Ramazan'a ulaşmamızı dilerim...

inşallah hocam eksik olmayın..bilmukabele

biruzman

Öğrenci
i C hocama ben de katılıyorum. elbette her yerde torpil var ancak bu köşemize çekilip kaderimize razı olmamız anlamına gelmiyor. daha çok çalışıp fark yaratarak neden olmasın ki biliyorsunuz meslek yüksek okullarında öğretim görevlisi olmak için deneyim en önemli kriter. çünkü buradaki öğrenciler sektöre ara eleman olarak yetiştiriliyorlar ve teorikten ziyade pratik bilgiler onlar için daha mühim.

Son düzenleme:

cansuuu_87

Öğrenci
i C hocama ben de katılıyorum. elbette her yerde torpil var ancak bu köşemize çekilip kaderimize razı olmamız anlamına gelmiyor. daha çok çalışıp fark yaratarak neden olmasın ki biliyorsunuz meslek yüksek okullarında öğretim görevlisi olmak için deneyim en önemli kriter. çünkü buradaki öğrenciler sektöre ara eleman olarak yetiştiriliyorlar ve teorikten ziyade pratik bilgiler onlar için daha mühim.

hay siz çok yaşayın hocam..Benim demek istediğim ama ısrarla olumsuz örneklerin verilerek açtığım konunun büsbütün kaderciliğe terkedildiği yorumlardan sonra şifa niyetine cevap oldu..Evet torpil vs heryerde dönüyor biliyoruz bunu...

cenkkk

Öğrenci

hocam benim önerim köşenize çekilip kaderinize razı olmayın tabiki ama alesimi yükselteyim, deneyimliyim tarzı düşünceler akademide çok saçmadır. Tek kriter torpildir. Neyse benim önerim ikili ilişkilerinizi arttırın tanıdık (torpil) bulmaya çalışın.

GkNBlc

Öğrenci
Merhabalar, ben “bankacılık tecrübemle” öğretim görevlisi oldum. 2 yıldır öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım. Hiç ütopik bir durum değil tabi ki. Atandığım kadro 2 yıl tecrübe ya da yüksek lisans şartı istiyor ve 3 kadro ilan edilmişti. Ben 4 yıl bankada çalıştım, Kobi Uzmanı olarak ayrıldım. Lisans ortalamam 3.75 ALES puanım 75di. Bu benim ilk başvurumdu Allah nasip etti, ama meslektaşlarımın dediklerine kadroya girdikten sonra şahit oldum. Merkeze yakın 1 ilçede açılan kadroya başvuru yaptığımda, kesin atandım bu iş oldu diye düşündüm kağıdıma güvenerek, fakat yedeğe bile giremedim. Umarım yazdıklarım siz ve bu mesleği düşünenler için faydalı olur, sorularınız olursa “bilgim dahilinde” yardımcı olmak isterim. İyi günler.