bankacılıktan myo ya gecmek mümkünmüdür

altnkz

Öğrenci
iyi akşamlar arkadaslar;
3 yıldır bır kamu bankasındayım,arastrma gorevliliği için cok ugrastm ama nasıp olmadı hala..3 yıllık bankacılık + bu donemde uzaktan fınans ve ıktsattan yüksek mezunu olucam ıns. myo lar için öğretim görevlisi olabılmem mumkunmu..ilanlara bakıyorum fakat genelde kişiye acılmıs ilanlar..Yüksegim bttgnde tezliye gecıp doktorada dusunuyrm ales 82 yds 55 gbı puanlarım mevcut ama myolarda kadro sıkıntımıdır..Tecrubelerinizle bilgilendırırsenız sevinirim.
 
A

Akademik Forum

Guest
Hocam adamını bulduktan sonra, Lisans mezunu olduktan sonra (aöf,örgün fark etmez) çöpçü bile olsanız (küçümsediğimden değil) 70 ales olduktan sonra çok rahat olursunuz çünkü ilanlar kişiye açılıyor ve genelde şartları sağlayan 1-2 kişi oluyor. Dışarıdan bnm gibi enayilerde belki bir tane düzgün şartlarla öğretim elamanı alırlar vijdana gelirler diye bekliyor ama bn 2 senedir denk gelmedim denk gelen varsa öğrenmek isterim.
 

altnkz

Öğrenci
arkadaşlar bisey daha sormak ıstıyorum;2012 de uludağ tezliyi kazanmıştım fakat aynı donem işe başladıgım ıcın gıdemedım,şimdi tezsiz e mba yapıyorum bu donem bitıyor,e mba deki derslerimi uludağ da saydırıp tezliden devam etme şansım varmıdır.yada uludağ dakı kaydımı emba deki ünv.aldırsam tezliye geçiş mümkün olur mu..Birde öğretim görevlisi kadro ilanlarında yüksek yapıyor şartını emba da sayıyorlarmı yada uludağdakı kaydım yeterli olurmu ilanlara başvurduğumda,uludagda sadece kaydım mevcut hiç ders almadım ..Umarım anlatabilmişimdir..şimdiden teşekkürler

- - - Güncellendi - - -

Nazmi hocam fikrinizi alabilirmiyim:)
 
Üst