Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="DerinMavi" data-source="post: 210068" data-attributes="member: 36928"><p>Arkadaşlar ben de şunu sormak istiyorum. Forumdan hep okuyorum ama beni tatmin edecek bir cevap bulamadım. Cevaplarsanız çok minnetar kalacağım.</p><p></p><p>Ben şu an bir yüksek lisans programına başvurdum. Bilimsel hazırlık okuyacağım. Bilimsel hazırlık okurken öyp de 'yüksek lisans yapıyor olma şartına' uyacak mıyım?Burdaki kadrolara başvurabilir miyim?</p><p>İkinci sorum ise, burda bilimsel hazırlık okurken bir başka bölümde yüksek lisansa başvuracağım. Orda bilimsel hazırlık okumadan direkt yüksek lisansa başlayabileceğim. Öyp de her iki bölüm için 'yl yapıyor olma şartına' uyduğum takdirde her iki yüksek lisans programlı öyp kadrolarına başvurabilir miyim? </p><p>Eğer başvurabiliyorsam herkes bu şekilde 2 yl yaparak öypde şansını arttırabilir o halde diye düşünüyorum. Değerli görüşlerinizi bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DerinMavi, post: 210068, member: 36928"] Arkadaşlar ben de şunu sormak istiyorum. Forumdan hep okuyorum ama beni tatmin edecek bir cevap bulamadım. Cevaplarsanız çok minnetar kalacağım. Ben şu an bir yüksek lisans programına başvurdum. Bilimsel hazırlık okuyacağım. Bilimsel hazırlık okurken öyp de 'yüksek lisans yapıyor olma şartına' uyacak mıyım?Burdaki kadrolara başvurabilir miyim? İkinci sorum ise, burda bilimsel hazırlık okurken bir başka bölümde yüksek lisansa başvuracağım. Orda bilimsel hazırlık okumadan direkt yüksek lisansa başlayabileceğim. Öyp de her iki bölüm için 'yl yapıyor olma şartına' uyduğum takdirde her iki yüksek lisans programlı öyp kadrolarına başvurabilir miyim? Eğer başvurabiliyorsam herkes bu şekilde 2 yl yaparak öypde şansını arttırabilir o halde diye düşünüyorum. Değerli görüşlerinizi bekliyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak