Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="selfet" data-source="post: 151662" data-attributes="member: 5972"><p>merhaba. ben birşeyi merak ediyorum. bahar dönemi her üniversite yüksek lisans için kontenjan açmadığı için bu dönem pek de istemediğim ama sadece eğitim sürecinden çok uzak kalmamak amacıyla bir üniversiteye yüksek lisans başvurusu yapmayı düşünüyorum. güz dönemi istediğim üniversite kontenjan açtığında da oraya başvursam olur mu. aynı anda yüksek lisans yapma kararı buna izin vermiş oluyor sanırım. ancak ikinci üniversitenin kesin kayıtlarında istenen diploma vs. gibi belgeler ilk yüksek lisansda kullanıldığı için nasıl başvuru yapılacak onu merak ediyorum. bildiğim kadarıyla kesin kayıtlarda diplomayı enstitüye teslim ediyorsunuz. ikinci yüksek lisans başvurusunda istenen diplama vs. belgler olmadan nasıl olacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selfet, post: 151662, member: 5972"] merhaba. ben birşeyi merak ediyorum. bahar dönemi her üniversite yüksek lisans için kontenjan açmadığı için bu dönem pek de istemediğim ama sadece eğitim sürecinden çok uzak kalmamak amacıyla bir üniversiteye yüksek lisans başvurusu yapmayı düşünüyorum. güz dönemi istediğim üniversite kontenjan açtığında da oraya başvursam olur mu. aynı anda yüksek lisans yapma kararı buna izin vermiş oluyor sanırım. ancak ikinci üniversitenin kesin kayıtlarında istenen diploma vs. gibi belgeler ilk yüksek lisansda kullanıldığı için nasıl başvuru yapılacak onu merak ediyorum. bildiğim kadarıyla kesin kayıtlarda diplomayı enstitüye teslim ediyorsunuz. ikinci yüksek lisans başvurusunda istenen diplama vs. belgler olmadan nasıl olacak. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Aynı Anda İki Yüksek Lisans veya Doktora Programı Okumak