Atıf Tarama

35Maddeli

Öğrenci
Arkadaşlar yazmış olduğunuz makale ve kitap vb. yayınlarınıza ilişkin yapılmış atıflar biliyorsunuz artık hem teşvik sisteminde hem de doçentlikte yarar sağlıyor.
Atıf tarama için ise sınırlı sayıda kaynak bulunuyor.
Atıf tarama motoru ismindeki siteyi atıf tarama için kullanabilirsiniz.
Atıf Tarama Motoru
 

merzer

Doçent
Google scholar hesabı oluşturun kafi , gerisi teferruat. Kitaplardaki değil ama makalelerdeki çoğu atıfı kaçırmazsınız böylece.
 

Hasanimo

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar 3 tane makalem hakemli dergilerde yayınlandı bana yapılan atıflara nasıl bakabilirim? Bir de bunu nasıl ispat edebilirim.
 

pejifa

Öğrenci
yukarıda linki verilen atıf arama motoru ne yazık ki hiç iyi çalışmıyor. yazar adı ve soyadını makale kelimelerinin bir parçası olarak bulduğunda da sonuç olarak gösterdiği için, alakalı alakasız bir dolu sonuç getiriyor.
 

Tarko

Doçent
Researchgate.com academia.com scopus.com gibi diğer alternatiflerde de profil oluşturup atıf taraması yapabilirsiniz. Ayrıca Google Scholar'da "soyisim, ismin başharfleri." şeklinde tarama yaparak henüz Google Scholar profilinizde tanımlanmamış bazı atıflara ulaşabilirsiniz.
 
E

Emre özer

Guest
Atıf arama

Sobiad.com u öneririm. Bazen Google scholar ın bulamadıklarını bile buluyor
 

venhargurbuz

Öğrenci
Google scholar hesabı oluşturun kafi , gerisi teferruat. Kitaplardaki değil ama makalelerdeki çoğu atıfı kaçırmazsınız böylece.
iyi akşamlar. verdiğiniz yanıta istinaden size bir soru sormak istiyorum. google scholar da atıf sayısı fazla görünüyor. sebebi nedir? ve akademik teşvikte wos kabul ediliyor. schoları nasıl kullanabiliriz?
 
Üst