Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
Atamadan Sonra Kazanılan Lisansüstü Eğitim'e Görevlendirme
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="firataltun" data-source="post: 229041" data-attributes="member: 47111"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Arkadaşlar Merhaba;</span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Daha önce Vahdet hocam ile yaptığım görüşmeler ışığında atamadan sonra kazanılan Lisansüstü eğitime görevlendirme alınabileceğini öğrendim.Bununla ilgili YÖK'ten Ayşegül hanım ile görüştüm.Normalde 7.maddenin 7.Bendinin açık olduğu ancak Atandığınız üniversite tarafından gerekçeli 35.Madde talebi gönderilmesi durumunda talebin değerlendirmeye alınacağını belirttiler. Bunu atandığım kurumun personel daire başkanlığına bildirmeme rağmen Personel Daire Başkanı mevzuatın açık olduğunu kesinlikle böyle bir yazı göndermeyeceğini kendisini ilgilendirmediğini belirten garip ve işi zora sokmaya çalışan söylemlerde bulundu. Sonrasında Fakülte dekan yardımcısı ve fakülte sekreterinin ısrarlarına rağmen kendi elinde olduğunu , çok istiyorsa atamadan sonra gerekçeli kabulün olduğu emsal bir görevlendirme yada yökten yazı getirmemi belirtti. </span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Artık kavga boyutuna getirilen bu durum için, elinde Atamadan sonra gerekçeli 35.madde yazısı olanların bu başlık altında yada <a href="mailto:altunfirat@yahoo.co.uk">altunfirat@yahoo.co.uk</a> mail adresine örnek kararı benimle paylaşmalarını istiyorum. </span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"></span></span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-family: 'Century Gothic'"><strong><span style="font-size: 10px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Durumun aciliyetini göz önüne alarak önerilerinizi de bekliyorum.</span></span></strong></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="firataltun, post: 229041, member: 47111"] [FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman][/FONT][FONT=Century Gothic][B][SIZE=2][FONT=Book Antiqua]Arkadaşlar Merhaba; Daha önce Vahdet hocam ile yaptığım görüşmeler ışığında atamadan sonra kazanılan Lisansüstü eğitime görevlendirme alınabileceğini öğrendim.Bununla ilgili YÖK'ten Ayşegül hanım ile görüştüm.Normalde 7.maddenin 7.Bendinin açık olduğu ancak Atandığınız üniversite tarafından gerekçeli 35.Madde talebi gönderilmesi durumunda talebin değerlendirmeye alınacağını belirttiler. Bunu atandığım kurumun personel daire başkanlığına bildirmeme rağmen Personel Daire Başkanı mevzuatın açık olduğunu kesinlikle böyle bir yazı göndermeyeceğini kendisini ilgilendirmediğini belirten garip ve işi zora sokmaya çalışan söylemlerde bulundu. Sonrasında Fakülte dekan yardımcısı ve fakülte sekreterinin ısrarlarına rağmen kendi elinde olduğunu , çok istiyorsa atamadan sonra gerekçeli kabulün olduğu emsal bir görevlendirme yada yökten yazı getirmemi belirtti. Artık kavga boyutuna getirilen bu durum için, elinde Atamadan sonra gerekçeli 35.madde yazısı olanların bu başlık altında yada [email]altunfirat@yahoo.co.uk[/email] mail adresine örnek kararı benimle paylaşmalarını istiyorum. Durumun aciliyetini göz önüne alarak önerilerinizi de bekliyorum.[/FONT][/SIZE][/B][/FONT][/FONT] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
ÖYP / Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı
ÖYP Yönetmelikleri
Atamadan Sonra Kazanılan Lisansüstü Eğitim'e Görevlendirme