Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Arel Üniversitesi Çalışma Şartları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TgbAkademi" data-source="post: 479133" data-attributes="member: 100719"><p>Arkadaşlar merhaba, Arel Üniversitesinde 3 yıl çalıştım, önce öğretim görevlisi olarak girdim, ardından doktoramı bitirince hiç bekletmeden Yrd. Doç. kadromu verdiler, şuanda da bir devlet üniversitesinde çalışıyorum, şu söylemek isterim, hiçbir kurum oturduğunuz yerde size para vermez, tabi ki bunun karşılığını bekleyecektir ancak Arel Üniv. mesai saatleri zaten 16.30'da bitiyor bu güzel bir avantaj. Maaşlara gelince Arel, devlet üniversiteleriyle eş güdümlü bir maaş politikası izliyor arada yalnızca 200- 300 tl gibi fark olur ya da olmaz. Sözleşme koşulları ise gayet açık ve zorlayıcı hükümleri yok. Ben tam dönem başladığında ayrıldım, güvenlik soruşturmam o zaman sonuçlandı çünkü ve okulun mütevelli heyetinden dekanıma kadar hepsi bilmesine karşın gideceğimi, hocam çocuğunuz da var mağdur olmayın ne zaman haber gelirse o zaman gidersiniz diye bana son güne kadar maaş verdiler, sağolsunlar. Ayrıca çoğu vakıf üniversitesi maaş yatışlarında gecikme vs. yapabiliyorken, üniversitemiz gününde yatırır hiç sekme olmadı, haftasonuna geliyorsa ya da bayram seyran varsa erken de yatırıyorlardı. Ben kim miyim? Arel Üniv. İletişim fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Tuğba AKDAL beni bilen bilir, doğruya doğru, eğriye eğri. Eğer orada çalışma fırsatı yakaladıysanız bence tereddüt etmeden gidin derim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TgbAkademi, post: 479133, member: 100719"] Arkadaşlar merhaba, Arel Üniversitesinde 3 yıl çalıştım, önce öğretim görevlisi olarak girdim, ardından doktoramı bitirince hiç bekletmeden Yrd. Doç. kadromu verdiler, şuanda da bir devlet üniversitesinde çalışıyorum, şu söylemek isterim, hiçbir kurum oturduğunuz yerde size para vermez, tabi ki bunun karşılığını bekleyecektir ancak Arel Üniv. mesai saatleri zaten 16.30'da bitiyor bu güzel bir avantaj. Maaşlara gelince Arel, devlet üniversiteleriyle eş güdümlü bir maaş politikası izliyor arada yalnızca 200- 300 tl gibi fark olur ya da olmaz. Sözleşme koşulları ise gayet açık ve zorlayıcı hükümleri yok. Ben tam dönem başladığında ayrıldım, güvenlik soruşturmam o zaman sonuçlandı çünkü ve okulun mütevelli heyetinden dekanıma kadar hepsi bilmesine karşın gideceğimi, hocam çocuğunuz da var mağdur olmayın ne zaman haber gelirse o zaman gidersiniz diye bana son güne kadar maaş verdiler, sağolsunlar. Ayrıca çoğu vakıf üniversitesi maaş yatışlarında gecikme vs. yapabiliyorken, üniversitemiz gününde yatırır hiç sekme olmadı, haftasonuna geliyorsa ya da bayram seyran varsa erken de yatırıyorlardı. Ben kim miyim? Arel Üniv. İletişim fakültesinden Yrd. Doç. Dr. Tuğba AKDAL beni bilen bilir, doğruya doğru, eğriye eğri. Eğer orada çalışma fırsatı yakaladıysanız bence tereddüt etmeden gidin derim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Öğretim Görevlisi
Arel Üniversitesi Çalışma Şartları