Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisinin Başka Bir Üniversiteye Geçişi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="argordr" data-source="post: 57188" data-attributes="member: 12470"><p>herkese merhabalar,</p><p>ben 35 madde ile gorevlendirirldiğim universitede doktoramı yeni bitirdim ve eski üniversiteme geri dondum. baska bir universiteye ögretim üyesi, yüksek okula ögretim gorevlisi olarak veya yine üniversitenin birine tekniker olarak gecmeyi düşünüyorum. öncelikli olarak ne yapmam gerekiyor. gideceğim yerin kadro acmasını mı? muvafakat işlemleri için ne yapmam gerekiyor? bu saydıgım yerlerden birine gecebilirsem mecburi hizmetimi yine bir devlet kurumunda tamamlama gibi bir dururmum olabilirmi? yurt dısında master veya doktora yapanlar gibi maas dısında ayrıca bir ucret (sadece asistan olarak enstitu kadrosunda olanlar gibi calıstıgımın karsılıgını aldıgım için) almadıgım için ödeme yapmam gerekiyor mu? ödeme ne kadar olur. benim senette 50 bin yazıyo ve 7 yıl, acaba bunun için ne kadar ödeme yapmam gerekir. çok acil bilgilendirirseniz sevinirim. saygılarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="argordr, post: 57188, member: 12470"] herkese merhabalar, ben 35 madde ile gorevlendirirldiğim universitede doktoramı yeni bitirdim ve eski üniversiteme geri dondum. baska bir universiteye ögretim üyesi, yüksek okula ögretim gorevlisi olarak veya yine üniversitenin birine tekniker olarak gecmeyi düşünüyorum. öncelikli olarak ne yapmam gerekiyor. gideceğim yerin kadro acmasını mı? muvafakat işlemleri için ne yapmam gerekiyor? bu saydıgım yerlerden birine gecebilirsem mecburi hizmetimi yine bir devlet kurumunda tamamlama gibi bir dururmum olabilirmi? yurt dısında master veya doktora yapanlar gibi maas dısında ayrıca bir ucret (sadece asistan olarak enstitu kadrosunda olanlar gibi calıstıgımın karsılıgını aldıgım için) almadıgım için ödeme yapmam gerekiyor mu? ödeme ne kadar olur. benim senette 50 bin yazıyo ve 7 yıl, acaba bunun için ne kadar ödeme yapmam gerekir. çok acil bilgilendirirseniz sevinirim. saygılarımla [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisinin Başka Bir Üniversiteye Geçişi