Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisinin Başka Bir Üniversiteye Geçişi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="eskilerden biri" data-source="post: 469149" data-attributes="member: 98014"><p>Karışık ve açıklayıcı anlatmamışsınız ama ben anladığım kadarıyla anlatayım. Yüksek lisans yapıyor olma koşulu bulnan bir ilanla arş. gör. olmuşsunuz ve kadronuz 50d muhtemelen. Eğer öyleyse kadronuz eğitiminiz süresince devam edecek. Yüksek lisansı bitirdiğinizde doktoraya devam exerseniz de kadronuz devam eder.</p><p>I 20 Nisan 2016 tarihinde lisansüstü egitim yönetmeliğinde yapılan değişiklikle atılma geldi fakat 2016-2017 güz yarıyılından itibaren öğretim süreleri sıfırlandı ve bu dönemden itibaren 3 yıl içinde yüksek lisans tamamlanacak.</p><p>Ancak eğitim süreleri sıfırlanmakla birlikte araştırma görevlileri için süre yüksek lisansa ilk kayıt olduğu tarihten itibaren üç yıldır. 3 yıl içinde eğitimi tamamlayamadığında göreve son verilir.</p><p>Sizin sorunuza gelince kadroya başvuru yaparken vermiş olduğunuz öğrenci belgesine göre yapmakta olduğunuz yüksek lisansa göre görev süreniz belirlenir. Başka bir programa kayıt olarak görev sürenizi uzatamazsınız. </p><p>Tabii bu 50d kadrosunda iseniz geçerli. 33a ise yapılabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="eskilerden biri, post: 469149, member: 98014"] Karışık ve açıklayıcı anlatmamışsınız ama ben anladığım kadarıyla anlatayım. Yüksek lisans yapıyor olma koşulu bulnan bir ilanla arş. gör. olmuşsunuz ve kadronuz 50d muhtemelen. Eğer öyleyse kadronuz eğitiminiz süresince devam edecek. Yüksek lisansı bitirdiğinizde doktoraya devam exerseniz de kadronuz devam eder. I 20 Nisan 2016 tarihinde lisansüstü egitim yönetmeliğinde yapılan değişiklikle atılma geldi fakat 2016-2017 güz yarıyılından itibaren öğretim süreleri sıfırlandı ve bu dönemden itibaren 3 yıl içinde yüksek lisans tamamlanacak. Ancak eğitim süreleri sıfırlanmakla birlikte araştırma görevlileri için süre yüksek lisansa ilk kayıt olduğu tarihten itibaren üç yıldır. 3 yıl içinde eğitimi tamamlayamadığında göreve son verilir. Sizin sorunuza gelince kadroya başvuru yaparken vermiş olduğunuz öğrenci belgesine göre yapmakta olduğunuz yüksek lisansa göre görev süreniz belirlenir. Başka bir programa kayıt olarak görev sürenizi uzatamazsınız. Tabii bu 50d kadrosunda iseniz geçerli. 33a ise yapılabilir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisinin Başka Bir Üniversiteye Geçişi