Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisinin Başka Bir Üniversiteye Geçişi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ASİL1" data-source="post: 423687" data-attributes="member: 87926"><p>Merhaba, 33/a cari usül ile 2012 yılında bir üniversitede çalışmaya başladım. Yük lisans eğitimim için 35. Madde görevlendirmesi ile başka bir üniversiteye görevlendirme aldım ve şu an yüksek lisans eğitimime devam ediyorum. Kendi üniversitem beni kefalet senedi imzalamam karşılığında başka bir üniversiteye gönderdi. Senet üzerinde doldurduğum formda tarih yazmadım, 2,5 yıl olarak zamanı belirttim. Kendi üniversiteme geri dönüş tarihimi ilgili personeli arayarak sordum ancak sizi biz çağırmayız. Şu an görevlendirildiğiniz üniversitede ne kadar kalırsanız burada da o kadar çalışırsınız dediler. Süreyi sorduğumda ise öyle bir süre sınırlamanız yok, sizin faaliyet raporlarınız her yıl elimize ulaşıyor, eğitiminizi bitirdiğinizde gelirsiniz, dilerseniz doktoraya da orada devam edip üniversiteniz orada kalmanız için bize yazı yazar yandı. Ben bu cevaplardan ikna olmadığım için bir de şu an görevlendirildiğim üniversiteye görev süremin bitiş tarihini sordum. Nitekim onların da cevabı aynı oldu. Sizi biz buradan göndermeyiz eğitiminizi tamamlayana kadar dendi.</p><p></p><p>Bu noktada sorum şu olacak. </p><p>1-35. Madde ile görevlendirmede süre nedir?</p><p>2- Bu noktada imzaladığım senetteki 2,5 yılın hükmü nedir?</p><p>3-Eğitimim ve kendi üniversiteme geriye dönüş tarihimi neye göre ve nasıl ayarlayacağım?</p><p>4-Yasa ve yönetmelikte bunun açık bir ifadesi var mı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ASİL1, post: 423687, member: 87926"] Merhaba, 33/a cari usül ile 2012 yılında bir üniversitede çalışmaya başladım. Yük lisans eğitimim için 35. Madde görevlendirmesi ile başka bir üniversiteye görevlendirme aldım ve şu an yüksek lisans eğitimime devam ediyorum. Kendi üniversitem beni kefalet senedi imzalamam karşılığında başka bir üniversiteye gönderdi. Senet üzerinde doldurduğum formda tarih yazmadım, 2,5 yıl olarak zamanı belirttim. Kendi üniversiteme geri dönüş tarihimi ilgili personeli arayarak sordum ancak sizi biz çağırmayız. Şu an görevlendirildiğiniz üniversitede ne kadar kalırsanız burada da o kadar çalışırsınız dediler. Süreyi sorduğumda ise öyle bir süre sınırlamanız yok, sizin faaliyet raporlarınız her yıl elimize ulaşıyor, eğitiminizi bitirdiğinizde gelirsiniz, dilerseniz doktoraya da orada devam edip üniversiteniz orada kalmanız için bize yazı yazar yandı. Ben bu cevaplardan ikna olmadığım için bir de şu an görevlendirildiğim üniversiteye görev süremin bitiş tarihini sordum. Nitekim onların da cevabı aynı oldu. Sizi biz buradan göndermeyiz eğitiminizi tamamlayana kadar dendi. Bu noktada sorum şu olacak. 1-35. Madde ile görevlendirmede süre nedir? 2- Bu noktada imzaladığım senetteki 2,5 yılın hükmü nedir? 3-Eğitimim ve kendi üniversiteme geriye dönüş tarihimi neye göre ve nasıl ayarlayacağım? 4-Yasa ve yönetmelikte bunun açık bir ifadesi var mı? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisinin Başka Bir Üniversiteye Geçişi