Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisinin Başka Bir Üniversiteye Geçişi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sevdamuhendisi" data-source="post: 412007" data-attributes="member: 1593"><p>Arkadaşım belgen eksik olur kazansan bile atanamazsın. Şuanda çalışmayı bırak istifa etsen işsiz kalsan. 2 yıl sonra bir kuruma başvuracak olsan getirmek zorundasın. Zaten Personel Daire başkanlığı senin T.C. falan girdiğinde sistemlerinde gözükecek daha önce çalıştığın atanman falan olmaz. Hiç bulaşma bence. Hizmet belgesini rektörlük/personel daire işlerinden alıyorsun. Sorarlarsa bir Tübitak proje için alıyorum dersin. Olur biter. Bölümünde haberi olmaz. Yanlız başvurduğun yerdeki hocalar senin üni. hocaları tanıyorsa ve samimiyse arayıp söyleyebilirler. Değillerse herkes gibi sınava girersin. Kazanırsan atanırsın. Ben o şekilde yaptım. Hizmet Belgesini götürdüm. o arada da Tübitak yurt içi yüksek lisans bursu çıkmıştı. Ondan eksik evrak varmış dedim personel daire başkanlığına mecburen. Başvurdum, sınavı kazandım. Sonra eski üniversiteyle konuştum. Burun kırın ettiler tabi. Zor bir durum gidemessen ve öğrenirlerse bunuda art niyet olarak kullanırlarsa gerçekten parası batsın diyeceğin bir durum olur. Allah yardımcın olsun. Malesef bu hocaların ego tatminleri yüzündenki (bence akademik olarak çok kötü oldukları için bu şekilde) ne düzgün bilim yapılabiliyor ne de aldığın paranı ağız tadıyla bile harcayamıyorsun kafanda sürekli bir problem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sevdamuhendisi, post: 412007, member: 1593"] Arkadaşım belgen eksik olur kazansan bile atanamazsın. Şuanda çalışmayı bırak istifa etsen işsiz kalsan. 2 yıl sonra bir kuruma başvuracak olsan getirmek zorundasın. Zaten Personel Daire başkanlığı senin T.C. falan girdiğinde sistemlerinde gözükecek daha önce çalıştığın atanman falan olmaz. Hiç bulaşma bence. Hizmet belgesini rektörlük/personel daire işlerinden alıyorsun. Sorarlarsa bir Tübitak proje için alıyorum dersin. Olur biter. Bölümünde haberi olmaz. Yanlız başvurduğun yerdeki hocalar senin üni. hocaları tanıyorsa ve samimiyse arayıp söyleyebilirler. Değillerse herkes gibi sınava girersin. Kazanırsan atanırsın. Ben o şekilde yaptım. Hizmet Belgesini götürdüm. o arada da Tübitak yurt içi yüksek lisans bursu çıkmıştı. Ondan eksik evrak varmış dedim personel daire başkanlığına mecburen. Başvurdum, sınavı kazandım. Sonra eski üniversiteyle konuştum. Burun kırın ettiler tabi. Zor bir durum gidemessen ve öğrenirlerse bunuda art niyet olarak kullanırlarsa gerçekten parası batsın diyeceğin bir durum olur. Allah yardımcın olsun. Malesef bu hocaların ego tatminleri yüzündenki (bence akademik olarak çok kötü oldukları için bu şekilde) ne düzgün bilim yapılabiliyor ne de aldığın paranı ağız tadıyla bile harcayamıyorsun kafanda sürekli bir problem. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevlisinin Başka Bir Üniversiteye Geçişi