Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma görevlisi yazılı sınav sonucuna itiraz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ggt" data-source="post: 326130" data-attributes="member: 68812"><p>meraba arkadaşlar. öncelikle magduriyetleriniz için gerçekten üzüldüm. ama olayın farklı bi açısını da yansıtmak istiyorum size. şu anda ben de bir ar.gör. kadrosuna başvurdum ve ön değerlendirmede 10 kişiden 7.yim. mülakata çagırıldım. mülakat yazılı ve sözlü olarak yapılacak sanırım. ancak ben zaten mezun oldugum okula başvurumu yaptım ve hocaları yıllardan beri tanıyorum onlar da beni tanıyor. ki ön değerlendirme için %60 ales puanı gibi bi saçmalık var ne işe yaradıgını dahi bulamadığım, o yüzden 7. sradayım diğer notlarım oldukça iyi çünkü. şimdi bi düşünün, açılan tek kadro için sadece tek bir snavla almak ne kadar dogru? hiç tanımadıgı bilmediği veya alesi 90-100 yapıp gelmiş birini araştırma görevlisi olarak almak ne kadar mantıklı? ha milletvekili tanıdıgı olup da araya farklı bişeyler girerse onu bilemeyecegim o daha farklı bi durum. ama ben şahsen o kadroya girersem hiçkimsenin hakkını yemeyeceğimi düşünüyorum. çünkü o okulun ögrencisiydim evet ama 4 yıl ben de emek gösterdim çabaladım oraya yerleşmek için. tabi geri kalan faktörler ne kadar adaletli onu tartışsak da burada çözemeyiz, umarım hakkınızı alabilirsiniz ve gerçekten hakeden kişiler alınıyordur..</p><p></p><p>yanlış anlaşılmak istemem, emeklerinize saygım gerçekten sonsuz. sadece bir de bu açıdan bakın istedim..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ggt, post: 326130, member: 68812"] meraba arkadaşlar. öncelikle magduriyetleriniz için gerçekten üzüldüm. ama olayın farklı bi açısını da yansıtmak istiyorum size. şu anda ben de bir ar.gör. kadrosuna başvurdum ve ön değerlendirmede 10 kişiden 7.yim. mülakata çagırıldım. mülakat yazılı ve sözlü olarak yapılacak sanırım. ancak ben zaten mezun oldugum okula başvurumu yaptım ve hocaları yıllardan beri tanıyorum onlar da beni tanıyor. ki ön değerlendirme için %60 ales puanı gibi bi saçmalık var ne işe yaradıgını dahi bulamadığım, o yüzden 7. sradayım diğer notlarım oldukça iyi çünkü. şimdi bi düşünün, açılan tek kadro için sadece tek bir snavla almak ne kadar dogru? hiç tanımadıgı bilmediği veya alesi 90-100 yapıp gelmiş birini araştırma görevlisi olarak almak ne kadar mantıklı? ha milletvekili tanıdıgı olup da araya farklı bişeyler girerse onu bilemeyecegim o daha farklı bi durum. ama ben şahsen o kadroya girersem hiçkimsenin hakkını yemeyeceğimi düşünüyorum. çünkü o okulun ögrencisiydim evet ama 4 yıl ben de emek gösterdim çabaladım oraya yerleşmek için. tabi geri kalan faktörler ne kadar adaletli onu tartışsak da burada çözemeyiz, umarım hakkınızı alabilirsiniz ve gerçekten hakeden kişiler alınıyordur.. yanlış anlaşılmak istemem, emeklerinize saygım gerçekten sonsuz. sadece bir de bu açıdan bakın istedim.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma görevlisi yazılı sınav sonucuna itiraz