Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevliliğinden Memuriyete geçiş?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gadderim" data-source="post: 312874" data-attributes="member: 57746"><p>Merhaba Nazmi Hocam</p><p>Benim durumum biraz karışık şöyle anlatayım. Meb de öğretmenken adaylığım kalkmadan 2103 aralık alımlarında öyp yi kazandım muvafakatla 2014 martta göreve başladım. Öncesinde devam eden bir yüksek lisansım vardı şu an ders dönemim bitti zaten ilk yılımdı. Görevlendirmeyi istedim süreç işliyor .... üniversitesine 35. maddeyle geçişimi istedim. Durumu özetledikten sonra sorularıma geçeyim</p><p>1- benim puanım ielts den alınmaydı yüksek lisans bitiminde geçerlilik süresi olan 2 yıl doluyor ve dktora için elimde dil puanı olmayacak bu durumda ne olur ? Bu yüzden ilişik kesilir mi kesilirse tazminat ödenir mi?</p><p>2- Mebe geri dönebilr miyim?</p><p>3-Yüksek lisans tez döneminde geri dönebilir miyiz kadromuzun olduğu kuruma ve bu zorunlu hizmetten düşer mi?</p><p>cevaplarsanız çok memnun olurum bu sorunlar beynimi kemirmeye başladı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gadderim, post: 312874, member: 57746"] Merhaba Nazmi Hocam Benim durumum biraz karışık şöyle anlatayım. Meb de öğretmenken adaylığım kalkmadan 2103 aralık alımlarında öyp yi kazandım muvafakatla 2014 martta göreve başladım. Öncesinde devam eden bir yüksek lisansım vardı şu an ders dönemim bitti zaten ilk yılımdı. Görevlendirmeyi istedim süreç işliyor .... üniversitesine 35. maddeyle geçişimi istedim. Durumu özetledikten sonra sorularıma geçeyim 1- benim puanım ielts den alınmaydı yüksek lisans bitiminde geçerlilik süresi olan 2 yıl doluyor ve dktora için elimde dil puanı olmayacak bu durumda ne olur ? Bu yüzden ilişik kesilir mi kesilirse tazminat ödenir mi? 2- Mebe geri dönebilr miyim? 3-Yüksek lisans tez döneminde geri dönebilir miyiz kadromuzun olduğu kuruma ve bu zorunlu hizmetten düşer mi? cevaplarsanız çok memnun olurum bu sorunlar beynimi kemirmeye başladı [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevliliğinden Memuriyete geçiş?