Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevliliğinden Memuriyete geçiş?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="guntay99" data-source="post: 248316" data-attributes="member: 56646"><p>-------------------</p><p>merhabalar, ben de 50dli ars.gor. 2 senemi doldurdum. ben de sizler gibi mobbing gormus ve artik akademiye veda etmeye hazirlanan birisiyim. </p><p>kendi universitemin personel isleriyle gorustum. ben de devlette bir kuruma gecmek icin birtakim girisimlerde bulundum. onemli olan gecmek istediginiz kurumun bagli oldugunuz universitenin personel islerine muvafakatname gondermesi ve de sizin bolumunuzun buna izin vermesi. benim bolumum buna izin verecektir, cunku 50dliyim ve bana herhangi guvenceli bir is gelecegi sunmuyor. ama ondan sonra rektorluk onayindan gecmesi gerekiyor diye duydum. bizim uninin oersonel isleri muvafatname ile gelen ve gidenin cok oldugundan bahsetmisti. onemli olan bolumun onay vermesi ondan sonrasinda bir sıkıntı yasamaıyoruz diye belirtmislerdi. muavafakat ile gecislerde kpss sarti aranmiyor, cunku hali hazirda herne kadar burslu ogrenci olsak da, memur statusunde calisiyoruz. ama maaslarda ciddi bir dusus yasanabilir. mesela gecmek istedigim yerde memurlar 1800 tl filan aliyorlarmis duyduguma gore. duz memur olarak gecip, daha sonra ben de rahat rahat kpss ye calisip uzman yrd. sınavına calısmayı dusunuyorum acıkcası. ars. gor isi cekilir dert degil, yaptıgım işten cok sogudum, soguttular. bu sebeple ben de sizin gibi memur olarak baska kuruma gecmeyi duusnuyorum. umarım sizin de istedigin gibi olur hersey..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="guntay99, post: 248316, member: 56646"] ------------------- merhabalar, ben de 50dli ars.gor. 2 senemi doldurdum. ben de sizler gibi mobbing gormus ve artik akademiye veda etmeye hazirlanan birisiyim. kendi universitemin personel isleriyle gorustum. ben de devlette bir kuruma gecmek icin birtakim girisimlerde bulundum. onemli olan gecmek istediginiz kurumun bagli oldugunuz universitenin personel islerine muvafakatname gondermesi ve de sizin bolumunuzun buna izin vermesi. benim bolumum buna izin verecektir, cunku 50dliyim ve bana herhangi guvenceli bir is gelecegi sunmuyor. ama ondan sonra rektorluk onayindan gecmesi gerekiyor diye duydum. bizim uninin oersonel isleri muvafatname ile gelen ve gidenin cok oldugundan bahsetmisti. onemli olan bolumun onay vermesi ondan sonrasinda bir sıkıntı yasamaıyoruz diye belirtmislerdi. muavafakat ile gecislerde kpss sarti aranmiyor, cunku hali hazirda herne kadar burslu ogrenci olsak da, memur statusunde calisiyoruz. ama maaslarda ciddi bir dusus yasanabilir. mesela gecmek istedigim yerde memurlar 1800 tl filan aliyorlarmis duyduguma gore. duz memur olarak gecip, daha sonra ben de rahat rahat kpss ye calisip uzman yrd. sınavına calısmayı dusunuyorum acıkcası. ars. gor isi cekilir dert degil, yaptıgım işten cok sogudum, soguttular. bu sebeple ben de sizin gibi memur olarak baska kuruma gecmeyi duusnuyorum. umarım sizin de istedigin gibi olur hersey.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Araştırma Görevliliğinden Memuriyete geçiş?