Mail atacaklarini söylediler hocam. Siteyi de takip etmemiz gerekli sanırım.
Benim de ilk tercihimdi ve yerleştim. Hayırlı olsun hocam.
Arkadaslar mrb. Ben cok istiyordum ODTÜ de dil egitimi almayi. Ilk tercihimdi cok sukur yerlestim. Umarim herkesin gönlünce olur
hocam kaç puanla kazandınız bende çok istedim odtü ama olmadı merak ettim sadece 81.9 puanım ilk tercihimdi
Mail atacaklarini söylediler hocam. Siteyi de takip etmemiz gerekli sanırım.
teşekkür ederim, bu arada ben 82,6 ile yerleştim.
Hayırlı olsun hocam. Ben de 82,73 le yerleştim. 85 altı tercih etmesin gibisinden yazılar okumuştum iyi ki kulak asmayıp tercihimi silmemişim![]()
Hocam herkes bir şey söyledi, bana da ingilizcen kötü odtüye gitme diyen çok oldu ama zor da olsa en azından öüretir diye ilk tercihe yazmıştım. İnşallah pişman olmayız hiçbirimiz![]()
Arkadaşlar merhaba benim de Odtü oldu umarım iyi bir eğitim alırızOdtü'ye ulaşım konusunda bilgisi olan var mı? Gazi mahallesinden (Atatürk Orman Çiftliği civarı) nasıl ulaşabilirim?
Arkadaşlar merhaba benim de Odtü oldu umarım iyi bir eğitim alırızOdtü'ye ulaşım konusunda bilgisi olan var mı? Gazi mahallesinden (Atatürk Orman Çiftliği civarı) nasıl ulaşabilirim?
Gazi mahallesinden bildiğim direkt araç yok. Kızılay veya sıhhiyeye gidip oradan ODTÜ'ye geçebilirsiniz. [MENTION=7087]Mr December[/MENTION] daha detaylı anlatabilir.
Hocalarm iyi aksamlar. Bnde ankarada ev tutacagim dokiz aylk bebegim var onuda getirecegm yanmda. O yzden bu ev konusu cok onmli bnm icn. Ankarada odtuye yakin semtler ve odtuye ulasimin kolay oldugu yerlesler hakkinda bilgisi olanlar bana yardim edebilir mi. Ev bakiyorz ev cok ama nere yqkim nere uzak Nerede ulasim kolay bilemiyorm bn
Odtü A4 giriş kapısına yakın olan yerler 100. Yıl İşçi Blokları Mh. ya da Çiğdem Mh. tarafından ev bakabilirsiniz.
Tsk ederm hocam biz esyali ev bakiorz. Yine bi bakarm soylediginz yerlere. Cukurambar diyebi yer varmis orda esyali ev blduk bikac tane. Orasi yakn mi odtuye yada ulasm kolay mi