Ara.Gor. Kadro Kazandım Ancak ÖnDeğerlendirmeyi Geçtiğim Üniyi Değitirdim[Acil Yardıma İhtiyacım Var]

thurguth

Öğrenci
Merhabalar arkadaşlar,

Daha yeni sayılacak bir ZZ devlet üniversitesinde 01/06/2019 tarihinde araştırma görevlisi ilanı açıldı. Ben bu tarihte XX üniversitesinde Elektrik-Elektronik Müh. Anabilim dalında Elektronik programına kayıtlıydım.
Tam bu tarihlerde YY üniversitesinde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Anabilimdalı Biyonedikal Mühendisliği programına kayıt oldum. Takdir edersiniz ki bu kayıt işlemini yapabilmek için XX üniversitesindeki kaydımı sildirmem gerekti.
09.07.2019 --> XX Üniversitesinden kaydımı sildim.
11.07.2019 --> YY Üniversitesine kayıt oldum.
12.07.2019 --> ZZ Üniversitesinde yazılı sınava girdim. Hatta sözlü mülakatda gerçekleştirdiler ve oradada bu durumu birebir anlattım.
01.08.2019 --> ZZ üniversitesinden kazandığım bölümün başkanı arayıp tebrik etti ve gerekli belgeleri göndermemi istedi.

O tarihten geçen haftaya kadar güvenlik soruşturması nedeniyle beklemedeydim. Geçen hafta personel daireden arayıp XX öğrenci olarak gözükmüyorsunuz dediler durumu izah ettim gerekli öğrenci belgesini mail olarak gönderdim.

Şimdi de ilanda belirtilen bölüm ile benim yüksek lisans bölümüm uymuyor diye sıkıntı çıkmış.

İlanda belirtilen : Elektronik müh. veya elektronik haberleşme müh. herhangi birinden lisans mezunu olmak ve ilgili alanların birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

Şimdi bu koşulu sağlayamadığımdan dolayı atamamı gerçekleştiremediklerini söylüyorlar. Halbuki Anabilimdalı olarak koşulu gerçekleştirdiğim açık.

Acil yardımlarınıza muhtacım arkadaşlar, neler yapabilirim, nasıl bir yol izlemeliyim.İlanMetni.JPGİlanMetni.JPG
 
Son düzenleme:
Üst