AÖF Salon Başkanı

abdullahbalci

Öğrenci
Merhabalar

Daha önceden hiç AÖF sınavlarına katılmadım. İlk görevimde salon başkanı geldi. Şimdi yönetmeliği okudum ama aklıma bi kaç soru takıldı. Toplam kaç dersin sınavı var? Herkes ne çözeceğini biliyor mu? Mesela 2 ders alanları nerden bilecem 1 saat sonra çıkaracam? Beni biraz bildilendirir misiniz? Bir de toplam en fazla kaç ders olacak. Yani 1 oturum kaç saat sürüyor.

Şimdiden Teşekkürler..
 
T

tankado

Guest
Hocam aday yoklama listesinde öğrencilerin isimlerinin yanında sınav süreleri yazıyor.
Her öğrencinin optik formunda ve sınav giriş belgesinde hangi dersin sorularını çözeceği yazıyor.
Son sınavlarda maksimum 4 derslik sınavlar geldi bana (her sınav için 30 dk toplamda 120 dk sürdü).

AÖF sınavları çok karmaşık sınavlar değildir. Salon başkanının 2 gözetmenin 1 imzası vardır. Kolaylıkla halledersiniz inşallah.
 

ran

Doçent
Merhaba,

Sabah binaya gittiğinizde kaç dakikalık sınavlar olduğunu öğreneceksiniz. Bazen bir sınıfta sadece 30'luk oluyor. Bazen de 30, 60, 90, 120 karışık oluyor. Elinizdeki listede öğrencilerin süreleri yazıyor olacak. Ayrıca, öğrencilerin adlarına özel düzenlenen cevap anahtarlarında ve giriş belgelerinde hangi derslerden sınava girdikleri yazıyor.

Talimatları okuyunca biraz karışık gelir ama girdiğinizde göreceksiniz, gayet anlaşılır. Kolay gelsin şimdiden.
 

metix

Araştırma Görevlisi
Bende ilk kez gözetmenlik yapacağım ve bana da salon başkanı görevi geldi. Umarım kimse bir sorun yaşamaz. İyi bir sınav geçirebiliriz.
 

kcaliskan

Öğrenci
Başlığı canlandıralım. İlk kez görev talebinde bulundum salon başkanlığı geldi. Umarım adaylar için de bir problem oluşmaz :)
 
Üst