Aöf salon başkanı görevine geç kalmak

pakosalter

Öğrenci
Bugün yapılan sınava trafik yüzünden geç kaldım. 9.05 geçe ulaştığında görevim başkasına verilmişti. Koordinatörlüğe uğrayarak durumu anlattım. Diğer görevlerine zamanında girmemi herhangi bir cezai işlem yapılmayacağını söyledi koordinatör. Yazılı tutanak tutturmalı mıyım bina sorumlusuna şu saatte buradaydı kasıt yoktur diye. Herhangi bir yaptırım ya da ceza ile karşılaşır mıyım
 
A

Akademik Forum

Guest
Uyku tatlı gelince trafik yüzünden geç kaldım oluyor nedense her zaman. Geçin arkadaşlar bunları, ne BSS ne de AÖF yemez bunları.
 

karmate

Öğrenci
Aynı şekilde ben de gözetmenlik görevine dün geç kaldım. Okula vardığımda görev başkasına verilmişti. Bunun için bir şey yapılamaz Hocam, böyle şeyler hep olur. Herhangi bir cezai işlem söz konusu değil.
 
A

Akademik Forum

Guest
Bu sabah ben de salon başkanlığı görevime geç kaldım, haklı olarak görevi yedek gözetmene vermişlerdi. ÖSYM gibi sınavdan men cezası uygulanıyor mu acaba?
 

Mermaid92

Öğrenci
Benim bulunduğum salona atanan gözetmenlerden biri de tüm sınav boyunca neredeyse telefonunu elinden düşürmedi. Sonra öğleden sonraki oturum için bina sınav sorumlusundan rica ettim hocam bir kez daha telefonlar hakkında ikazda bulunur musunuz diye, işe yaradı eline almadı bir daha. :D

Bazı öğretmenlerle anlaşmak zor gerçekten.
 

ardasa

Öğrenci
hocalarım, ösym iade görev talep etsem. daha sonra uzak bir okul çıktığı için. onu da iptal edebilmemiz mümkün müdür? bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
 
Üst