AÖF İşletme'den ÖYP (İşletme Lisans Mezunları Buraya)

hayalperest

Öğrenci
Herkese Selamlar,

Açıköğretim İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisiyim. Çeşitli sebebler dolayısıyla lisans tamamlama işini açıktan yapmak zorunda kaldım ve şu anki hedefim ÖYP veya YLSY çalışmalarıma 1-2 ay kadardır başladım. İşletme bölümünden görevli alan 3 veya 4 A.B.D var sanırım bunların ortalama puanları nedir?

Dgs ile Ales'i karşılaştırırsak hangisi daha zordur sizce ? ve son olarak ÖYP konusunda benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız ne yapmalıyım?

Tahminen lisans ortalama puanım 75 civarında gelecek. Dil sınavında hangisine gireceğim konusunda kararsızım . Sizce en kolay hangisi ielts, üds , kpds ? bir öneri lütfen.

Çok teşekkür ediyorum.
 

ufb16

Öğrenci
Merhabalar,

Bu seneki öyp atama sonuçlarına bakarsan en düşük öyp yerleştirme puanının 70-75 civarı olduğunu görüceksin.DGS mi ALES mi sorusuna gelirsek,iki sınavada girmiş biri olarak çok büyük farklılıklar yok diyebiilirim hatta ales biraz daha kolaymış gibi geldi bana:)
Dil sınavları için bende henüz bişey diyemeyeceğim çünkü bende daha bu sınavlardan herhangi birine girmedim :) ama şunu söyleyebilirim yüksek lisAns yapmak için illede bu sınavlardan birine girmen gerekmiyor,bazı üniversiteler kendi dil sınavlarınıda yapıyor ;)

Çalışmalarında başarılar ;)
 
Üst