Antalya ALES Kursu Tavsiyesi

POSTGRADUATE*

Öğrenci
Malum 23 Kasım 2014 çok zordu ve çok zaman alıcıydı.Bir sonraki Ales ilkbahar sınavına kendim hazırlanıp, süreyi etkili bir şekilde kullanamıyacağımı anladım.Bu yüzden sizden Antalya'da gerçekten bu işte iyi Ales kursu tavsiye vermenizi istiyorum.Birde yds için artı dil kursuna gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

ahmedoff

Profesör
Malum 23 Kasım 2014 çok zordu ve çok zaman alıcıydı.Bir sonraki Ales ilkbahar sınavına kendim hazırlanıp, süreyi etkili bir şekilde kullanamıyacağımı anladım.Bu yüzden sizden Antalya'da gerçekten bu işte iyi Ales kursu tavsiye vermenizi istiyorum.Birde yds için artı dil kursuna gitmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

ALES için Karacan derim, YDS için de Artı iş görebilir bence)

Nokia 3330 cihazımdan gönderildi

POSTGRADUATE*

Öğrenci
yine teşekkür ederim böyle sormamın nedeni ilkbahara Alesten sayısal 90'a yakın ve yds den de yüksek almak amacım çünkü artık ona göre devam etmeyi ve böyle sınavlarla uğraşmayıp kendimi adamak istiyorum.

qpuro

Kısıtlanmış Üyelik

Gerek yok kursa kendin yaparsın. YDS için ise gir öss'ye tekrardan yaz Akdeniz üniversitesi hazırlık sınıfı olan bir bölümü hazırlık oku. Yıl sonu en az 65 alırsın.

Son düzenleme:

POSTGRADUATE*

Öğrenci
sağol cevabın için ben süreyi yetiştirmek, hızlanmak için ve y.lisansım devam ettiği, zamanım olmadığı için düzenli çalışabilmek adına düşünmüştm biliyorum yapabilecek insan hertürlü yapar ve boşuna para harcamaz.

Son düzenleme:
A

Akademik Forum

Guest
Antalya'dan bende ales için dershaneye gitmeyi düşünüyorum iyi bi dershane önerilerinizi bekliyorum

A

Akademik Forum

Guest
Antalya ales kursu

Kesinlikle Yargı Akademi derim mükemmel bir kadro ile başladılar.Kesinlikle en azından deneme dersine gir farkı göreceksin.

D

Dicle07

Guest
Kesinlikle Yargı Akademi deneme dersine gir bence

A

Akademik Forum

Guest
antalyada ales

Bencede kesinlikle Karacan akademi tek geçerim. Adamlar işi biliyor.yargi g
Daha yeni açıldı tavsiye etmem.

mühendis.

Öğrenci
antalyada ales

Yargıyı oven arkadaş çok belli ediyorsun oranın personeli olduğunu. Ben Karacan akademi ye gitmeden önce 65 almıştım Karacan a gittim 87 aldım ve şuanda Akdeniz Üniversitesi Mühendislik fakultesindeyim. Ve antalyada kime sorarsanız sorun tek yer Karacan dir.

entobiyolog

Öğrenci
Karacan'a hangi dönem gittiniz peki? internetten araştırıyorum da paralel akademi ile aynı yeri gösteriyor. dershane el mi değiştirdi acaba bir bilginiz var mı?

- - - Güncellendi - - -

Şuanda Antalyada ALES kursuna gitmekte olan bir arkadaş varsa tavsiye de alabilirim. şimdiden teşekkürler..

POSTGRADUATE*

Öğrenci
Ben Karacana gitmeyi düşünüyordum ancak onur dershanesindeki müdür olan bayanla konuştum çok ikna edici konuştu "İlk biz vardık diğer dershaneler yokken" demişti bende oraya kayıt yaptırdım ilk ayın parasınıda ödedim daha kurs başlamadı iyi mi bilmiyorum ancak sizden cevaplar geldikçe acaba yanlış mı yaptım duygusuna kapıldım

- - - Güncellendi - - -

Artık haftaya başlayınca iyi mi değil göreceğim kullandıkları yayınları, derse giren hocaları, deneme sınavlarının ne kadar yapılacağını ona göre devam ederim artık cevaplar için sağolun.

ahmedoff

Profesör
Ben Karacana gitmeyi düşünüyordum ancak onur dershanesindeki müdür olan bayanla konuştum çok ikna edici konuştu "İlk biz vardık diğer dershaneler yokken" demişti bende oraya kayıt yaptırdım ilk ayın parasınıda ödedim daha kurs başlamadı iyi mi bilmiyorum ancak sizden cevaplar geldikçe acaba yanlış mı yaptım duygusuna kapıldım

- - - Güncellendi - - -

Artık haftaya başlayınca iyi mi değil göreceğim kullandıkları yayınları, derse giren hocaları, deneme sınavlarının ne kadar yapılacağını ona göre devam ederim artık cevaplar için sağolun.

Onur eski, ama oraya giden hiç tanıdığım olmadığı için olumlu veya olumsuz bir şey gelmedi kulağıma, ama iyi olma potansiyeli görüyorum orada, kolay gelsin)

Son düzenleme: