ALES Hazırlığı Nasıl Gidiyor?

• Konbuyu başlatan ch.accepted
  • Başlangıç tarihi

horozigo

Araştırma Görevlisi
arkadaşlar ea'cıyım ve türkçe 49, mat1 38 ve mat2 37 şeklinde geliyor.Ancak şöyle bir durum var; denemelerde çok fazla geometri var, geçmiş yılların sorularında bu kadar yok.Mesela yanılmıyorsam son ales mat1'de 3 ya da 4 taneydi.Sizce kaç geometri sorusu olur?

M

Merve

Guest
arkadaşlar ea'cıyım ve türkçe 49, mat1 38 ve mat2 37 şeklinde geliyor.Ancak şöyle bir durum var; denemelerde çok fazla geometri var, geçmiş yılların sorularında bu kadar yok.Mesela yanılmıyorsam son ales mat1'de 3 ya da 4 taneydi.Sizce kaç geometri sorusu olur?
Evet, denemelerde geometri sayısı fazla..Son üç sınava baktım şimdi, mat1 4 geometri çıkmış. Yine aynı şekilde olur sanırım.

- - - Güncellendi - - -

Çıkmış dgs sorularıda işinize yarayabilir hem ösym soruları hemde içerik hemen hemen alesle aynı
Mantıklar alese göre basit; ancak ösym sorusu diye çözmüştüm.

RAGİ

Öğrenci
sözel için konuşuyorum ihtiyaç yayınlarının 12 denemesini ösym formatına çok yakın buldum..2012 ilkbaharındaki sözel sorularına paralellik gösteriyo

havacı

Öğrenci
Arama motorlarına inanmayın çok söylüyorlar.2011 sonbaharda 50say1,47say2 ve 28,75 söz1 yaptım arama motorunda 90 puan gösteriyor ama bana gelen puan 85.

rıfat soysan

Öğrenci
Arkkadaşlar aleste sözel mantıkta zorlanan arkadaşlar İsa Güleç'in video ve kitapları çok faydalı internetten ulaşabilirsiniz.Örnek çözümlü sorular ve videolu anlatımlarıyla...