Merhaba,
İzinlerle ilgili karar bugün resmi gazetede yayınlandı. Ancak, buna ek olarak akademisyenlerin yurt dışı görevlendirmelerinin de iptal edildiğine dair bir söylenti var. Bu durumun gerçek olup olmadığı hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim.
Hayir oyle bir bilgi yok.İyi akşamlar,
MEB ve TÜBİTAK bursiyerlerinin burslarının askıya alınması, yurtdışında bulunan mevcut bursiyerlerin yurda çağrılması ile ilgili tevatürler mevcut, bu konuda bilgi geçildi mi acaba?
YÖK Tüm Üniversite Personelinin Paralel Devlet Yapılanması Bağlantısının Değerlendirilerek İşlem Yapılmasını İstedi ve 39. Madde İle Yurtdışında Bulunan Öğretim Elemanları İçin Açıklama YaptıSu an yurtdısına cıkıslar iptal edildi. Fakat yurtdısındakilerin geri donmesi adına ne yokten ne de universitelerden bir haber yok. Yani net bir acıklama gelene kadar kesin bir bilgi yok!
Yurt icinde yapilan gorevlendirmeler ile konunun alakasi yok.merhaba, yurtiçinde 39. madde ile görevli ÖYP'li Araştırma Görevlisiyim, Doktoraya başlamam için kurumumca görevlendirildim, ancak 35. madde henüz çıkmadı. Böyle bir durumda diğer kurumda öğrenci, asıl kurumda ise yurtiçinde görevli görünmekteyim; doktora ise önümüzdeki Eylülde başlayacak. Görevli olarak gönderildiğim yerde mi kalacağım, kuruma geri mi döneceğim? Kurumdan gelen mail yalnızca "yıllık iznini kullanan tüm personelin geri dönmesi.." cümlesini içermekte.
Bir an önce uçak biletlerini ve katılım ücretlerini iptal edin diye yazı geliyor devlet üni.lerine. Vakıf üni. için farklı bir uygulama olabilir mi bilmiyorum.Vakıf üniversitelerinde, bordo pasaporta sahip olan, görevlendirmesi yapılmış(Takribi 1 ay önce) , 10 gün sonra yurt dışına çıkacak öğretim elamanlarını da kapsar mı? Çünkü tüm ödemelerimi uçak bileti, vize, konaklama vs. yapmış bulunmaktayım.
Bir an önce uçak biletlerini ve katılım ücretlerini iptal edin diye yazı geliyor devlet üni.lerine. Vakıf üni. için farklı bir uygulama olabilir mi bilmiyorum.