Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akadem980" data-source="post: 503168"><p>Merhabalar, </p><p>Güvenlik soruşturması sürecinde elim kolum bağlı beklemekten sıkıldım o yüzden sizlere danışmak istedim. </p><p></p><p>Üniversite: Eskişehir Osmangazi</p><p>İkametgah: Ankara</p><p>Belge Teslimi: 12 Şubat</p><p>Üniversitede belgeleri teslim ettiğimde 2 ayı bulur hocam dediler, 2 ayı geride bıraktık hala bir sonuç yok. Sağolsunlar tebligata çıkarmadan, sonuç ellerine ulaştığında doğrudan beni arayacaklarını söylediler yani tebligat aşamasını da aradan çıkardık ancak süreç bir yerlerden uzamış gibi duruyor.</p><p>Daha önce bir bakanlığın mülakatına girmeden önce güvenlik soruşturmasından geçmiştim o 3 hafta sürmüştü, benim beklentim bu sefer de o civardaydı. </p><p>Sizden ricam şu, hiçbir tanıdığım yok malesef, emniyete nasıl gidiyoruz elimizde bir referans numarası olması şart mı? Benim evraklarım şu an Ankara Emniyet'te mi yoksa bir birimde mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim sadece beklemek gerçekten sabırlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akadem980, post: 503168"] Merhabalar, Güvenlik soruşturması sürecinde elim kolum bağlı beklemekten sıkıldım o yüzden sizlere danışmak istedim. Üniversite: Eskişehir Osmangazi İkametgah: Ankara Belge Teslimi: 12 Şubat Üniversitede belgeleri teslim ettiğimde 2 ayı bulur hocam dediler, 2 ayı geride bıraktık hala bir sonuç yok. Sağolsunlar tebligata çıkarmadan, sonuç ellerine ulaştığında doğrudan beni arayacaklarını söylediler yani tebligat aşamasını da aradan çıkardık ancak süreç bir yerlerden uzamış gibi duruyor. Daha önce bir bakanlığın mülakatına girmeden önce güvenlik soruşturmasından geçmiştim o 3 hafta sürmüştü, benim beklentim bu sefer de o civardaydı. Sizden ricam şu, hiçbir tanıdığım yok malesef, emniyete nasıl gidiyoruz elimizde bir referans numarası olması şart mı? Benim evraklarım şu an Ankara Emniyet'te mi yoksa bir birimde mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim sadece beklemek gerçekten sabırlık. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması