Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="emretopcu" data-source="post: 486221" data-attributes="member: 75580"><p>Kütüğüm Sakarya, ikametgah adresimde Sakarya, kazandığım okul Isparta SDÜ. 2 veya 3 Ocak 2018 tarihinde belgelerimi okula gönderdim. Belgeler sanırım 20sinde okuldan çıkmış ilgili yerlere gitmiş. 23 Şubat Cuma günü karar alınmış, gelen tebliğde öyle yazıyor. (tebliğ Sakarya'daki adresime gitmiş, ama ben son 10 gündür Isparta'da misafirhanedeydim). Karar alınmış ama araya hafta sonu girince haberim olmadı. 26 Haziran Pazartesi günü bölümde dekan yardımcısından haberi aldım ve personel işlerine gittim. Kampüs içindeki bankadan hesap açtırma vs yaklaşık 2 saatte bütün işler halloldu ve göreve başladım.</p><p>Sakarya büyük şehir arkadaşlar. Bende taşeron konusu araya girince iş uzar zannediyordum ama beklediğimden kısa sürdü. Bu arada burada bekleyen 3 arkadaştık. Diğerleri Uşak ve Antalya'dan arkadaşlar. Onların ki hala gelmedi. Küçük şehir - büyük şehir tezi ne kadar doğru bilmiyorum.</p><p>DİP NOT: atama kararı gelmeden 2 hafta önce, ikametgah adresim olan Sakarya'da yan komşumdan haber geldi. 2 adet sivil polis komşunun evine gelerek beni ve ailemi soruşturmuş. Ben ilk defa böyle bir şey duydum. En azından sürecin işlediğini öğrendiğime sevindim. 2 hafta sonrada karar geldi zaten.</p><p>Aklıma gelenler bunlar arkadaşlar. Umarım bir fikir oluşturur.</p><p>Herkes için hayırlı olması dileğimle.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emretopcu, post: 486221, member: 75580"] Kütüğüm Sakarya, ikametgah adresimde Sakarya, kazandığım okul Isparta SDÜ. 2 veya 3 Ocak 2018 tarihinde belgelerimi okula gönderdim. Belgeler sanırım 20sinde okuldan çıkmış ilgili yerlere gitmiş. 23 Şubat Cuma günü karar alınmış, gelen tebliğde öyle yazıyor. (tebliğ Sakarya'daki adresime gitmiş, ama ben son 10 gündür Isparta'da misafirhanedeydim). Karar alınmış ama araya hafta sonu girince haberim olmadı. 26 Haziran Pazartesi günü bölümde dekan yardımcısından haberi aldım ve personel işlerine gittim. Kampüs içindeki bankadan hesap açtırma vs yaklaşık 2 saatte bütün işler halloldu ve göreve başladım. Sakarya büyük şehir arkadaşlar. Bende taşeron konusu araya girince iş uzar zannediyordum ama beklediğimden kısa sürdü. Bu arada burada bekleyen 3 arkadaştık. Diğerleri Uşak ve Antalya'dan arkadaşlar. Onların ki hala gelmedi. Küçük şehir - büyük şehir tezi ne kadar doğru bilmiyorum. DİP NOT: atama kararı gelmeden 2 hafta önce, ikametgah adresim olan Sakarya'da yan komşumdan haber geldi. 2 adet sivil polis komşunun evine gelerek beni ve ailemi soruşturmuş. Ben ilk defa böyle bir şey duydum. En azından sürecin işlediğini öğrendiğime sevindim. 2 hafta sonrada karar geldi zaten. Aklıma gelenler bunlar arkadaşlar. Umarım bir fikir oluşturur. Herkes için hayırlı olması dileğimle. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması