Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akbilsizogrenci" data-source="post: 474214" data-attributes="member: 77444"><p>senin yaşadığın yerin emniyeti araştırma yapıyor</p><p></p><p>şimdi ben de tecrübelerimi anlatacağım</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Nisan ortası kazandım ünivi.</p><p>an itibarıyla 3 ay oldu. bu 3 ay neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir (hepimizde olduğu gibi)</p><p></p><p>Emniyet güvenlik şubeyi arayın dediler aradım cevap yok</p><p>rektörlük zaten bir şey bilmiyor</p><p>evdekiler halden anlamıyor</p><p>araya torpil koyup bu işlerini halledenler çok fazla. </p><p>belkide her zaman olduğu gibi bu torpilliler yüzünden sıra bize gelmiyor ..</p><p>Bana da yap dediler hallet işini.</p><p>yahu biz torpille bir yerlere gelseydik şuan bal kaymaktık.. istemez eksik olsun..</p><p>alesi ydsyi bilumum sınavların sonuçlarını vs vs bekleyen nesiliz.. "queue generation" diyorum ben bize..</p><p></p><p>enerji umut emek alın teri istek vs çöp oğlu çöp oldu 30 yıl içinde...</p><p>"ben bir şey yapmadım kardeşim". Neden bunları yaşıyorum? benimle aynı siklette olan Norveçli biriyle aramdaki fark 100 bin ışık yılı oldu..</p><p> cemaatçi değilsin diye işe almazlar burs vermezler..şimdi X partili değilsin diye işimiz hayalimiz çer çöp boyutunda..</p><p>haa bunları yazdım noldu? yazarak bir şeyler olmasaydı faili meçhuller olmazdı bu kadar..tarihe kayıt düşmüş olayım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akbilsizogrenci, post: 474214, member: 77444"] senin yaşadığın yerin emniyeti araştırma yapıyor şimdi ben de tecrübelerimi anlatacağım [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Nisan ortası kazandım ünivi. an itibarıyla 3 ay oldu. bu 3 ay neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir (hepimizde olduğu gibi) Emniyet güvenlik şubeyi arayın dediler aradım cevap yok rektörlük zaten bir şey bilmiyor evdekiler halden anlamıyor araya torpil koyup bu işlerini halledenler çok fazla. belkide her zaman olduğu gibi bu torpilliler yüzünden sıra bize gelmiyor .. Bana da yap dediler hallet işini. yahu biz torpille bir yerlere gelseydik şuan bal kaymaktık.. istemez eksik olsun.. alesi ydsyi bilumum sınavların sonuçlarını vs vs bekleyen nesiliz.. "queue generation" diyorum ben bize.. enerji umut emek alın teri istek vs çöp oğlu çöp oldu 30 yıl içinde... "ben bir şey yapmadım kardeşim". Neden bunları yaşıyorum? benimle aynı siklette olan Norveçli biriyle aramdaki fark 100 bin ışık yılı oldu.. cemaatçi değilsin diye işe almazlar burs vermezler..şimdi X partili değilsin diye işimiz hayalimiz çer çöp boyutunda.. haa bunları yazdım noldu? yazarak bir şeyler olmasaydı faili meçhuller olmazdı bu kadar..tarihe kayıt düşmüş olayım.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması