Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 473209"><p>Arkadaşlar, Bekleyenler ve Henüz Atananlar, Yaklaşık son 1-1,5 Aydır çok az bir hareketlilik oldu, sadece 1-2 kişiden güzel hayırlı haberler geldi, gerçekte sanırım bu durum böyle diye düşünmeden edemiyorum, eğer son dönemlerde varsa atanan arkadaşlar lütfen buraya yazarsa Biz bekleyenler için birazda olsa rahatlık olacak, lütfen ikamet il/ilçenizi ve atandığınız üniversitenizi evrak teslim tarihinden itibaren ki geçen gün sayınızla belirtirseniz biz bekleyenler çok minnettar oluruz. Ayrıca Ülkemizde tek olan bu forum bölümünde yazışmalar çok azaldı biraz hareketlilik katması açısından Tüm Bekleyenler; Lütfen İkamet İl/İlçenizi Üniversitenizi ve Evrak Teslim tarihinizi belirterek yazarsanız hepimiz bu bekleyiş içinde ne kadar yalnız olmadığımızı bir nebzede olsa anlarız. Bunu yazmak için siteye üye olmanıza da gerek yok hiçbir özel bilgi vermeden şu anda benim yaptığım gibi aşağıdan Hızlı Cevap bölümüne durumunuzu yazdıktan sonra görsel doğrulamada ki kelimeleri yazarak kolayca belirtebilirsiniz, Anlayışınız için Şimdiden Teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 473209"] Arkadaşlar, Bekleyenler ve Henüz Atananlar, Yaklaşık son 1-1,5 Aydır çok az bir hareketlilik oldu, sadece 1-2 kişiden güzel hayırlı haberler geldi, gerçekte sanırım bu durum böyle diye düşünmeden edemiyorum, eğer son dönemlerde varsa atanan arkadaşlar lütfen buraya yazarsa Biz bekleyenler için birazda olsa rahatlık olacak, lütfen ikamet il/ilçenizi ve atandığınız üniversitenizi evrak teslim tarihinden itibaren ki geçen gün sayınızla belirtirseniz biz bekleyenler çok minnettar oluruz. Ayrıca Ülkemizde tek olan bu forum bölümünde yazışmalar çok azaldı biraz hareketlilik katması açısından Tüm Bekleyenler; Lütfen İkamet İl/İlçenizi Üniversitenizi ve Evrak Teslim tarihinizi belirterek yazarsanız hepimiz bu bekleyiş içinde ne kadar yalnız olmadığımızı bir nebzede olsa anlarız. Bunu yazmak için siteye üye olmanıza da gerek yok hiçbir özel bilgi vermeden şu anda benim yaptığım gibi aşağıdan Hızlı Cevap bölümüne durumunuzu yazdıktan sonra görsel doğrulamada ki kelimeleri yazarak kolayca belirtebilirsiniz, Anlayışınız için Şimdiden Teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması