Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="simeone" data-source="post: 466241" data-attributes="member: 73013"><p>Mantıklı bir gerekçesi olması lazım hocam, her itiraz eden için sınav tekrarlanmaya kalkarsa kadrolar sürekli boş kalır, nasıl iş anlamadım. 4 ay boyunca yememiş içmemiş sınavın yenilenmesi için itiraz mı etmiş bu arkadaş. İtiraz edip hak kazanan yedekleri biliyorum. Mesela alınan kişinin belgelerinde eksik olduğunu ya da ilan şartına tam olarak uymadığını bazen sınavın işleyişiyle ilgili çok temel bir sıkıntı oluyor, mesela kazanan kişi sınava zamanında girmemiş ve bu ortaya çıkarılmış, çok doğal o zaman. Ancak 100'de 1-2 falandır böyle olaylar. Mahsuru yoksa o kişi hangi gerekçeyle itiraz etmiş ve itirazı kabul edilmiş acaba?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="simeone, post: 466241, member: 73013"] Mantıklı bir gerekçesi olması lazım hocam, her itiraz eden için sınav tekrarlanmaya kalkarsa kadrolar sürekli boş kalır, nasıl iş anlamadım. 4 ay boyunca yememiş içmemiş sınavın yenilenmesi için itiraz mı etmiş bu arkadaş. İtiraz edip hak kazanan yedekleri biliyorum. Mesela alınan kişinin belgelerinde eksik olduğunu ya da ilan şartına tam olarak uymadığını bazen sınavın işleyişiyle ilgili çok temel bir sıkıntı oluyor, mesela kazanan kişi sınava zamanında girmemiş ve bu ortaya çıkarılmış, çok doğal o zaman. Ancak 100'de 1-2 falandır böyle olaylar. Mahsuru yoksa o kişi hangi gerekçeyle itiraz etmiş ve itirazı kabul edilmiş acaba? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması