Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 465994"><p>Evet gayet kesin konuştu hatta ilk aradığımda evet böyle bir yazı geldi ama bir istisnası olur mu onu bilmiyorum bir araştırayım kesin olarak öğreneyim yanlış bilgi olmasın tekrar konuşalım dedi, sonra tekrar aradığımda da gayet net olarak doğru olduğunu gereken sürede bitirilmesi gerektiğini istisnası olmadığını söyledi. Söylediklerinden eminim çünkü baştan savma şekilde cevap vermedi baya ilgilendi ne yapabilirim vs.diye sordum uzunca bi süre de açıklama yaptı bu yüzden kafamda bi şüphe kalmadı. Ben de sizin gibi olmasını dilerdim ama ne yazık ki durum bu. Aslında kararın değişmesi gerekir geriye doğru mağduriyet yarattığı için ama ben değişikliğe gidileceğini de hiç zannetmiyorum...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 465994"] Evet gayet kesin konuştu hatta ilk aradığımda evet böyle bir yazı geldi ama bir istisnası olur mu onu bilmiyorum bir araştırayım kesin olarak öğreneyim yanlış bilgi olmasın tekrar konuşalım dedi, sonra tekrar aradığımda da gayet net olarak doğru olduğunu gereken sürede bitirilmesi gerektiğini istisnası olmadığını söyledi. Söylediklerinden eminim çünkü baştan savma şekilde cevap vermedi baya ilgilendi ne yapabilirim vs.diye sordum uzunca bi süre de açıklama yaptı bu yüzden kafamda bi şüphe kalmadı. Ben de sizin gibi olmasını dilerdim ama ne yazık ki durum bu. Aslında kararın değişmesi gerekir geriye doğru mağduriyet yarattığı için ama ben değişikliğe gidileceğini de hiç zannetmiyorum... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması