Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ömer Yılmaz" data-source="post: 463646" data-attributes="member: 75226"><p>Merhabalar;</p><p></p><p>Temmuz ayında araştırma görevliliğini kazandım. aynı hafta darbe girişimi oldu. ertesi hafta üniversite güvenlik soruşturması formu doldurup göndermemi istedi. gönderdim. sonrasında bekle babam bekle... İlk önce kazandığım üniversitedeki tüm atamaların durdurulduğunu öğrendim. Ekim gibi atamalara başladıklarını öğrendim. güvenlik soruşturması için emniyete sordurduk ne durumda diye. diğer türlü arayıp kendiniz sorunca bir şey değişmiyor. tanıdık aracıyla süreci hızlandırmak iyi olur. daha sonraki hafta eve polis geldi. 2-3 hafta sonra soruşturmanın biteceğini öğrendik. Kasımın ortasında güvenlik soruşturması bitti ve üniversiteye gönderildi. Posta süresi 1 hafta 1 gün bulabiliyor. benimki 7-7 gün sürdü. ardından 4-5 gün atama işlemleri sürdü. Aralığın 2'si gibi beni aradılar, gelin hemen başlayın diye. bu sözü duymak için tam 5 ay bekledim. Ama şükür Allah'a görevimizin başındayız. 3 ayımı doldurdum. Allah bekleyenlere sabır versin, süreçleri en yakın sürede hayırlısıyla sonlansın.</p><p></p><p>benim dönemimde kazanların çoğu en çok bekleyenler oldu. sonra kazananlar 2-3 ayda atanır. Biz en zor döneme denk gelmiştik. </p><p></p><p></p><p></p><p>göreve başlamanız için ararlarsa postayı beklemenize gerek yok. hemen başlayabilirsiniz. aynı şehirde ise 1 gün içinde farklı bir şehirde iseniz 15 güne kadar süreniz olur göreve başlamak için. Göreve başlamak için kimliğiniz yeterli. ek başka bir şey benden istenmedi. </p><p>inşallah hayırlı haberler alırsınız..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ömer Yılmaz, post: 463646, member: 75226"] Merhabalar; Temmuz ayında araştırma görevliliğini kazandım. aynı hafta darbe girişimi oldu. ertesi hafta üniversite güvenlik soruşturması formu doldurup göndermemi istedi. gönderdim. sonrasında bekle babam bekle... İlk önce kazandığım üniversitedeki tüm atamaların durdurulduğunu öğrendim. Ekim gibi atamalara başladıklarını öğrendim. güvenlik soruşturması için emniyete sordurduk ne durumda diye. diğer türlü arayıp kendiniz sorunca bir şey değişmiyor. tanıdık aracıyla süreci hızlandırmak iyi olur. daha sonraki hafta eve polis geldi. 2-3 hafta sonra soruşturmanın biteceğini öğrendik. Kasımın ortasında güvenlik soruşturması bitti ve üniversiteye gönderildi. Posta süresi 1 hafta 1 gün bulabiliyor. benimki 7-7 gün sürdü. ardından 4-5 gün atama işlemleri sürdü. Aralığın 2'si gibi beni aradılar, gelin hemen başlayın diye. bu sözü duymak için tam 5 ay bekledim. Ama şükür Allah'a görevimizin başındayız. 3 ayımı doldurdum. Allah bekleyenlere sabır versin, süreçleri en yakın sürede hayırlısıyla sonlansın. benim dönemimde kazanların çoğu en çok bekleyenler oldu. sonra kazananlar 2-3 ayda atanır. Biz en zor döneme denk gelmiştik. göreve başlamanız için ararlarsa postayı beklemenize gerek yok. hemen başlayabilirsiniz. aynı şehirde ise 1 gün içinde farklı bir şehirde iseniz 15 güne kadar süreniz olur göreve başlamak için. Göreve başlamak için kimliğiniz yeterli. ek başka bir şey benden istenmedi. inşallah hayırlı haberler alırsınız.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması