Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kararsiz1" data-source="post: 462025" data-attributes="member: 46208"><p>Merhaba dostlar, 20 Ocak son tarihli belge teslimimi 17 Ocak kargoyla yapmistim. Bu basligi takip ettigim icin surec hakkinda ne universiteyi ne emniyeti aradim. Az once (22 Subat) polis geldi, anami babami, kac yildir burada yasadigimi, nereye ne amacla basvurdugumu, su anda calisip calismadigimi sordu. Hayirlisi olsun deyip gittiler. Tek bir soru sordum memurlara tahminen ne zaman sonuclanir diye. Tahkikatiniz elimize dun ulasti (Izmir/Buca) Cumaya kadar raporunuzu hazirlayip il emniyete gondeririz. Orada da tahminen 1 haftalik isi var, sonra da universiteye yollanir dediler. Atama kararim yazildiginda da sizi tekrar bilgilendiririm.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kararsiz1, post: 462025, member: 46208"] Merhaba dostlar, 20 Ocak son tarihli belge teslimimi 17 Ocak kargoyla yapmistim. Bu basligi takip ettigim icin surec hakkinda ne universiteyi ne emniyeti aradim. Az once (22 Subat) polis geldi, anami babami, kac yildir burada yasadigimi, nereye ne amacla basvurdugumu, su anda calisip calismadigimi sordu. Hayirlisi olsun deyip gittiler. Tek bir soru sordum memurlara tahminen ne zaman sonuclanir diye. Tahkikatiniz elimize dun ulasti (Izmir/Buca) Cumaya kadar raporunuzu hazirlayip il emniyete gondeririz. Orada da tahminen 1 haftalik isi var, sonra da universiteye yollanir dediler. Atama kararim yazildiginda da sizi tekrar bilgilendiririm. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması