Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Dexter54" data-source="post: 461559" data-attributes="member: 96563"><p>Arkadaşlar selam,</p><p>Epeydir bakmıyordum şimdi görüyorum ki bu domino etkisi gibi mağduriyetleri arttırıyor biriktikçe birikiyor. Ben de 18 aralık ta belgelerimi verdim 14 ocak ta memur çat kapı eve geldi birkaç soru sordu. Bana da bu son kısım demişti. Lakin 1 ay oldu üniversiteye soruşturma tamamlandı diye birşey gitmemiş.</p><p>İlçe emniyeti aradım net cevap alamadım il emniyete yönlendirdi , orayı aradım bilgi vermedi . Valiliği aradım bir kadın belge kayıtlarında evrak bulamadı. Sonra okul bana valilik kayıt tutmayabilir direk emniyete gönderebilir dedi. Anlayacağınız arap saçı.</p><p>İşin üzücü tarafı biz hakkımız olan şeyi alamıyoruz. Oyalanıyor ve rızkımızdan oluyoruz keyfi uzatanlara hakkın haramdır. Kafalarına göre kanunlar bir çırpıda çıkarken hakkım olanı almak için 15 günde almam gerekeni 2.5 3 ayda alacaksan nerede adalet ki bilgi bile verilmiyor.</p><p>Açıkçası insanın psikolojisini bozan bir durum </p><p>Allah yardım etsin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Dexter54, post: 461559, member: 96563"] Arkadaşlar selam, Epeydir bakmıyordum şimdi görüyorum ki bu domino etkisi gibi mağduriyetleri arttırıyor biriktikçe birikiyor. Ben de 18 aralık ta belgelerimi verdim 14 ocak ta memur çat kapı eve geldi birkaç soru sordu. Bana da bu son kısım demişti. Lakin 1 ay oldu üniversiteye soruşturma tamamlandı diye birşey gitmemiş. İlçe emniyeti aradım net cevap alamadım il emniyete yönlendirdi , orayı aradım bilgi vermedi . Valiliği aradım bir kadın belge kayıtlarında evrak bulamadı. Sonra okul bana valilik kayıt tutmayabilir direk emniyete gönderebilir dedi. Anlayacağınız arap saçı. İşin üzücü tarafı biz hakkımız olan şeyi alamıyoruz. Oyalanıyor ve rızkımızdan oluyoruz keyfi uzatanlara hakkın haramdır. Kafalarına göre kanunlar bir çırpıda çıkarken hakkım olanı almak için 15 günde almam gerekeni 2.5 3 ayda alacaksan nerede adalet ki bilgi bile verilmiyor. Açıkçası insanın psikolojisini bozan bir durum Allah yardım etsin [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması