Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="erenk" data-source="post: 460635" data-attributes="member: 70501"><p>Arkadaşlar herkese hayırlı atamalar diyerekten, size danışmak istediğim durumu paylaşıyorum:</p><p></p><p>Dün itibari ile ben de evraklarımı teslim etmiş bulunmaktayım. Personel dairedeki memur yaklaşık 2 ay sonra başlama tebligatını alırsınız dedi. Halihazırda bir özel şirkette çalışmaktayım ve işyerimin istifam sonrasında beni 8 hafta tutma hakkı var ve tutacaktır da. Hemen istifamı verirsem beni tutma süresi başlama zamanım ile tam örtüşüyor gibi. Ancak benim endişem, güzel ülkemizde her an her şey olabileceği için, yeni bir KHK çıkması ve "tüm devlet memuru alımları durdu" demeleri. Eğer böyle olursa istifamı verdiğim için açıkta kalma riskim var. </p><p>Eğer atamna tebligatı yapıldıktan sonra istifa edersem ise bu 8 haftalık süreci, bürüt maaşım olarak ödeyip ayrılma hakkım var.</p><p>Ne dersiniz şimdiden istifa etmem riskli mi sizce?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erenk, post: 460635, member: 70501"] Arkadaşlar herkese hayırlı atamalar diyerekten, size danışmak istediğim durumu paylaşıyorum: Dün itibari ile ben de evraklarımı teslim etmiş bulunmaktayım. Personel dairedeki memur yaklaşık 2 ay sonra başlama tebligatını alırsınız dedi. Halihazırda bir özel şirkette çalışmaktayım ve işyerimin istifam sonrasında beni 8 hafta tutma hakkı var ve tutacaktır da. Hemen istifamı verirsem beni tutma süresi başlama zamanım ile tam örtüşüyor gibi. Ancak benim endişem, güzel ülkemizde her an her şey olabileceği için, yeni bir KHK çıkması ve "tüm devlet memuru alımları durdu" demeleri. Eğer böyle olursa istifamı verdiğim için açıkta kalma riskim var. Eğer atamna tebligatı yapıldıktan sonra istifa edersem ise bu 8 haftalık süreci, bürüt maaşım olarak ödeyip ayrılma hakkım var. Ne dersiniz şimdiden istifa etmem riskli mi sizce? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması