Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="göçmen kuş" data-source="post: 458992" data-attributes="member: 68807"><p>BENEDKİ SON BİLGİ (MESAJDAN KOPYALADIM); </p><p></p><p>Ömer Yılmaz Ömer Yılmaz Çevrimdışı</p><p>Yeni Üye</p><p>Ömer Yılmaz Üyenin Avatarı</p><p>Üyelik Tarihi</p><p>02-2015</p><p>Mesaj</p><p>18</p><p>Cvp: Güvenlik soruşturması</p><p>Alıntı göçmen kuş Demiş ki:</p><p>Sizin Güvenlik soruşturması temmuz ayında başladı ve dört aydır tamamlanmadı diye yazmışsınız acaba şimdi ne durumdasınız.Güvenlik soruşturması sonuçlandımı.Güvenlik soruşturması hangi ilde yapıdı acaba</p><p>Merhabalar.</p><p></p><p>Aralık ayında atamam yapıldı. 5 ay sürdü. Soruşturma ikamet adresimin bulunduğu ilde yapıldı. 5 aylık sürenin ne kadarı soruşturma ile ilgili bilmiyorum ancak emniyetlerde çok fazla yoğunluk olduğu için süreç çok uzadı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="göçmen kuş, post: 458992, member: 68807"] BENEDKİ SON BİLGİ (MESAJDAN KOPYALADIM); Ömer Yılmaz Ömer Yılmaz Çevrimdışı Yeni Üye Ömer Yılmaz Üyenin Avatarı Üyelik Tarihi 02-2015 Mesaj 18 Cvp: Güvenlik soruşturması Alıntı göçmen kuş Demiş ki: Sizin Güvenlik soruşturması temmuz ayında başladı ve dört aydır tamamlanmadı diye yazmışsınız acaba şimdi ne durumdasınız.Güvenlik soruşturması sonuçlandımı.Güvenlik soruşturması hangi ilde yapıdı acaba Merhabalar. Aralık ayında atamam yapıldı. 5 ay sürdü. Soruşturma ikamet adresimin bulunduğu ilde yapıldı. 5 aylık sürenin ne kadarı soruşturma ile ilgili bilmiyorum ancak emniyetlerde çok fazla yoğunluk olduğu için süreç çok uzadı [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Akademik Personel Atamasında Güvenlik Soruşturması