Acil Yardım Lütfen İznim olmadan atamam yapılmış

ihda99

Öğrenci
Ankara da özel bir üniversiteye cvmi göndermiştim. Psikolojide doktorami yeni tamamladım. Beni bir hafta sonra arayıp YÖK'ün yeni kriterlerini göre çalışmayı istedikleri kişilerin tc numaralarını istediğini söylediler.. Ondan sonra ilana çıkılacak denildi. Ben de tc mi verdim. Bir ay sonra haber gelmeyince üniversiteyi aradım ne oldu diye. Kem kum ettiler ben de yok akademik aramadan ismimi arattım baktım beni aramışlar ama başka bir bölüme ve hiç haberim olmadan. Daha sonra edevlet üzerinden öğretim üyesi sorgulamaya tıkladım. Oradan reklamcılık bölümünde sözleşmeli olarak doktor öğretim üyesi olarak bir aydır çalıştığımı gördüm. Rektöre mail attım bu nasıl iş diye.. Telefonda resmen saçmaladı. Öncelikle dil şartı tutmadığı için sizi başka bölüme atadik sonra ilana çıkacağız jüri kimi seçerse onu atmayacağız dedi.. Zaten beni atmışsınız dedim yok o öyle değil falan dediler...
Özetle özel üniversitenin rektörü tarafından dolandırılmış oldum.. Hukukçu arkadaşlar varsa nasıl bir yol izlemem gerekiyor.. Nereye başvurmak gerekiyor?
Anlaşılan bölüm açmak için kullanmışlar ve benim uyanacağımı dusunmemisler zaten bölümü benim üzerimden açmışlar sanırsam artık ihtiyaçları kalmadığı için de isterseniz hemen çıkaralım isminizi dedi Rektör.
 

Serhan Hoca

Öğrenci
merhaba hocam,burada yapmanız gereken derhal yasal yollara başvurmak. Durumu YÖK'e veya başka bir kuruma şikayet etmeniz belki Kurum açısından sorumluluk doğurabilecektir ama sizin açınızdan bir yarar sağlamayacaktır.
 
Üst