A
Akademik Forum
Guest
05 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen YÖKDİL Sınavı soruları adayların erişimine açılmış olup, sınav itirazları 06-10 Mart 2017 tarihleri arasında YÖKDİL Sınavı Kılavuzu'nda belirtilen şekilde yapılacaktır.
05 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen YÖKDİL Sınavı soruları adayların erişimine açılmış olup, sınav itirazları 06-10 Mart 2017 tarihleri arasında YÖKDİL Sınavı Kılavuzu'nda belirtilen şekilde yapılacaktır.
Arkadaş soruyu yanlış hatırlayıp atarlanma hemen; şıklarda refuting değil refute var; corrupting değil conflict var; cevap refute: çürütmek, yalanlamak...
Şimdi sisteme baktım, soru ve cevaplar açıklanmış uyarısı var, baktım ve dosyayı açtığımda 80 sorunun yaklaşık 20 tanesinin (belki daha da az) açıklandığını gördüm, bir de itiraz için alan açmışlar soruların yanına, göremediğim sorunun neyine itiraz edebilirim. Amacım itiraz değil sadece puanımı hesaplamak istedim ama... Neyse... Bari, soruların %20sini açıkladık deyin. Benim göremediğim bir yerde sorular varsa lütfen bilgilendirin. Hepimize başarılar.
- - - Güncellendi - - -
sosyal bilimlerdeki "put off" cevaplı soruyu hatırlayamadım nasıldı yazabilir misiniz?
Yok böyle bir saçmalık... Soruların sadece 8 tanesini açıkla, sonra da itiraz etme hakkın var de... Görmediğim bir sorunun nesine itiraz edeceğim????? Abi kimden neyi saklıyorsun... Zaten o soruları bir daha soramazsın... Sorularda yanlış varsa ortaya çıkmasın diye karartma yapıyorlar...