35. Madde Ne Kadar Sürede Çıkar

A

Akademik Forum

Guest
Peki 35. Madde çıktıktan sonra bu süreç uzatılabilir mi yani atandığımız üni bizi 35.madde ile atandığımız üniye gönderme aşamasında, benim durumum şöyle sırf ilişiğim kesilmesin diye 16 ocakta dilekçemi verdim tahmini ne zaman gelir haziranda da yeterliliğe giricem geçersem, atandığım üniye geri dönmek istiyorum, yani yeterliliğimi bekleyip geçtiğimde iptali istenebilir mi benim oraya gitmeme gerek kalmadan sırf ilişiğim kesilmesin diye istemediğim yerde doktora yapıyorum ve 35.madde istemek zorunda kaldım.
 

mhmtnl

Öğrenci
Arkadaslar merhaba, bir sorum var acil cevap aradığım. 35.madde surecinin sonuna gelmis bir oypli hakkinda soruşturma olması 35.madde surecinin durmasina sebep olur mu? Sorusturma sonuclanip karar çıkmadan 35.madde ile girevlendirilip ilisik kesilebilir mi, yoksa soruşturmanin sonuçlanmasi mi beklenmelidir? Bilgisi fikri olan lutfen cevap verebilir mi?
 
A

Akademik Forum

Guest
Bugün 35 maddemin çıktığı tebliğ edildi benim ilişik kesmek için 15 günüm var di mi? Bu süreçten sonra da ilişik kestikten sonra 15 gün sonra başlama hakkım da var mı? Ben ilişiğimin kestikten sonra 15 günlük süreyi kullanıcaksam orayı bilgilendirmem, bir şey yapmam gerekiyor mu bir de ilişik kesmeden önce maaşımı alabilmek için en erken 13 ünde kesicem, bu bir sorun oluşturur mu? Bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
 
Üst