Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="batualper" data-source="post: 485451" data-attributes="member: 101693"><p>size kesinlikle katılıyorum oradaki uzmanlar emin olun bizden bilgili değil bu konuyu bence en iyi bilecek kişi daha öncede ifade ettiğim gibi personel daire başkanı recep sarıipek onunla bizzat görüşmek gerekli. Birde hak arama konusunda öncelik mahkeme olmasına gerek yok Kamu Denetçiliği kurumu bu konuyu bence çözebilir zaten Kamu Denetçiliği Kurumunun kuruluş kanununda 6328 sayılı Kanun Madde 1</p><p>"Kamu hizmetlerinin işleyişinde bağımsız ve etkin bir şikâyet mekanizması oluşturmak suretiyle, idarenin her türlü eylem ve işlemleri ile tutum ve davranışlarını; insan haklarına dayalı adalet anlayışı içinde, hukuka ve hakkaniyete uygunluk yönlerinden incelemek, araştırmak ve önerilerde bulunmak üzere Kamu Denetçiliği Kurumunu oluşturmaktır" denilmektedir. Sorunumuzu bu Kuruma iletmenin gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca başvuru ücretsiz ve YÖK Personelinden konuyla ilgili savunma alabilme yetkisine bile sahip birde Kurum mahkeme gibi uzun süreçlerde değil en geç 6 ay içerisinde bir karar vermek zorunda. Bu kurumdan olumsuz sonuç aldığımızda mahkeme yolumuzda açık ayrıca</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="batualper, post: 485451, member: 101693"] size kesinlikle katılıyorum oradaki uzmanlar emin olun bizden bilgili değil bu konuyu bence en iyi bilecek kişi daha öncede ifade ettiğim gibi personel daire başkanı recep sarıipek onunla bizzat görüşmek gerekli. Birde hak arama konusunda öncelik mahkeme olmasına gerek yok Kamu Denetçiliği kurumu bu konuyu bence çözebilir zaten Kamu Denetçiliği Kurumunun kuruluş kanununda 6328 sayılı Kanun Madde 1 "Kamu hizmetlerinin işleyişinde bağımsız ve etkin bir şikâyet mekanizması oluşturmak suretiyle, idarenin her türlü eylem ve işlemleri ile tutum ve davranışlarını; insan haklarına dayalı adalet anlayışı içinde, hukuka ve hakkaniyete uygunluk yönlerinden incelemek, araştırmak ve önerilerde bulunmak üzere Kamu Denetçiliği Kurumunu oluşturmaktır" denilmektedir. Sorunumuzu bu Kuruma iletmenin gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca başvuru ücretsiz ve YÖK Personelinden konuyla ilgili savunma alabilme yetkisine bile sahip birde Kurum mahkeme gibi uzun süreçlerde değil en geç 6 ay içerisinde bir karar vermek zorunda. Bu kurumdan olumsuz sonuç aldığımızda mahkeme yolumuzda açık ayrıca [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi