Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mutlulook" data-source="post: 485205" data-attributes="member: 101820"><p>Arkadaşlar ben daha önce misafir olarak yazmıştım. 2016 yılı 33a kadrosuna 2017de atamam yapılmadı ve dava açtım. Kazandım, şimdi de beni 50 d atacağını söylüyorlar. Mahkeme kararını 2018 ocak değil de 2017 aralıkta verseydi 33a olacaktı şimdi 50 d. O kadar saçma mantıksız hukuksuz bir durumla karşı karşıyayız ki. Sizin de aynı şekilde 2017 Ekimde kazanan küçük ildeki arkadaşın güvenlik sor. Kısa sürdüğünden Aralık 2017ye yetişenler 33a İstanbul, Ankara, İZmirde ikamet edip yetişmeyenler 50d. Bu Anayasadaki eşitlik ilkesine aykırı bir durum kesinlikle. Aynı durumda olanlar arasında ayrım yaratıyor. </p><p>Birlikte hareket edelim. Bu konuda yök başkan yardımcılarının emaillerine yazdım ben defalarca. Siz de yazın. <a href="mailto:hmandal@sabanciuniv.edu">hmandal@sabanciuniv.edu</a> </p><p>Bimer, cimer e de yazalım. Bu YÖK genelgesinin yorumu bizim durumları kapsamıyor. YÖKün bir cümle kadrosu 33 a olarak açılanlar hariç demesi gerek. Yani olmadı bir whatsap grubu da kurabiliriz benzer durumdaki arkadaşlar, yoksa gerçekten mağdur olacağız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mutlulook, post: 485205, member: 101820"] Arkadaşlar ben daha önce misafir olarak yazmıştım. 2016 yılı 33a kadrosuna 2017de atamam yapılmadı ve dava açtım. Kazandım, şimdi de beni 50 d atacağını söylüyorlar. Mahkeme kararını 2018 ocak değil de 2017 aralıkta verseydi 33a olacaktı şimdi 50 d. O kadar saçma mantıksız hukuksuz bir durumla karşı karşıyayız ki. Sizin de aynı şekilde 2017 Ekimde kazanan küçük ildeki arkadaşın güvenlik sor. Kısa sürdüğünden Aralık 2017ye yetişenler 33a İstanbul, Ankara, İZmirde ikamet edip yetişmeyenler 50d. Bu Anayasadaki eşitlik ilkesine aykırı bir durum kesinlikle. Aynı durumda olanlar arasında ayrım yaratıyor. Birlikte hareket edelim. Bu konuda yök başkan yardımcılarının emaillerine yazdım ben defalarca. Siz de yazın. [email]hmandal@sabanciuniv.edu[/email] Bimer, cimer e de yazalım. Bu YÖK genelgesinin yorumu bizim durumları kapsamıyor. YÖKün bir cümle kadrosu 33 a olarak açılanlar hariç demesi gerek. Yani olmadı bir whatsap grubu da kurabiliriz benzer durumdaki arkadaşlar, yoksa gerçekten mağdur olacağız. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi