Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="batualper" data-source="post: 484832" data-attributes="member: 101693"><p>Arkadaşlar 2547* sayılı* Kanunun* Ek* 38* inci* maddesinde Yükseköğretim kurumları araştırma görevlisi kadrolarına atamalar, 33 üncü maddede belirtilen usule uygun olarak 50 nci maddenin birinci fıkrasının (d) bendi kapsamında yapılır. denilmektedir. Bu bir kanun maddesi; ancak 01.01.2018*tarihinden*önce*2547*sayılı*Kanunun*33*üncü*maddesi*kapsamında*atanan*araştırma görevlilerinin* yeniden* atanması* haricinde* 01.01.2018 itibarıyla* 2547* sayılı* Kanunun* 33* üncü maddesinin*(a)*fıkrası*kapsamında*atama*yapılmaması ise Sadece YÖK'ün bir toplantıda aldığı karar. Yani YÖK yeniden toplanıp 2017 yılında 33a olarak ilan edilip kazanan ama atamaları çeşitli nedenlerle 2018 yılına sarkanlar için bir toplantı daha yapıp kolayca karar alabilir. Yök bu toplantıda aldığı kararları üniversitelere 15.11.2017 tarih ve 78513 sayılı yazısıyla bildirmiş yeni bir yazıyla bu konudaki yanlışından dönebilir. Bahsettiğim yazı bu <a href="http://birimler.dpu.edu.tr/app/views/panel/ckfinder/userfiles/28/files/2547_say_l__Kanunun_Ek_38__Maddesi-Kadro_Kullan_m__zinleri.pdf" target="_blank">http://birimler.dpu.edu.tr/app/views/panel/ckfinder/userfiles/28/files/2547_say_l__Kanunun_Ek_38__Maddesi-Kadro_Kullan_m__zinleri.pdf</a></p><p></p><p>Şimdi linktede görüldüğü gibi yazıyı uzman yardımcısı Ali DOĞAN yazmış ben numarasını buldum 0312 298 7560 Bence bu kişi ve YÖK'ü sürekli aramalıyız kamuoyu oluşturmalıyız yoksa malesef kazanmış olduğumuz hakkı elimizden alacaklar. Sonuçta sınava girip kazandığımızda şartlar 33a idi, biz bunu bilerek sınava hazırlandık girdik kazandık yolun yarısında at değiştirilmez, keza kpss ye girip memur olarak atanacak birine yok sen dur sözleşmeli atanacaksın deniliyor mu? lütfen bu konuda aman bana bişey olmasın demeyelim sürekli arayalım belki 200-300 kişiyiz en az günde 1 kez arasak BİMER'e CİMER'e başvursak siyasi tanıdığı olanlar bu konuyu onlara iletse baskı gurubu oluştursak bu işi birlikte başarabiliriz kanısındayım. Birçok üniversite bu konuda ne yapmalıyız diye görüş yazısı yazmış ama henüz bir cevap vermemiş YÖK... Şuan tam saha pres zamanı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="batualper, post: 484832, member: 101693"] Arkadaşlar 2547* sayılı* Kanunun* Ek* 38* inci* maddesinde Yükseköğretim kurumları araştırma görevlisi kadrolarına atamalar, 33 üncü maddede belirtilen usule uygun olarak 50 nci maddenin birinci fıkrasının (d) bendi kapsamında yapılır. denilmektedir. Bu bir kanun maddesi; ancak 01.01.2018*tarihinden*önce*2547*sayılı*Kanunun*33*üncü*maddesi*kapsamında*atanan*araştırma görevlilerinin* yeniden* atanması* haricinde* 01.01.2018 itibarıyla* 2547* sayılı* Kanunun* 33* üncü maddesinin*(a)*fıkrası*kapsamında*atama*yapılmaması ise Sadece YÖK'ün bir toplantıda aldığı karar. Yani YÖK yeniden toplanıp 2017 yılında 33a olarak ilan edilip kazanan ama atamaları çeşitli nedenlerle 2018 yılına sarkanlar için bir toplantı daha yapıp kolayca karar alabilir. Yök bu toplantıda aldığı kararları üniversitelere 15.11.2017 tarih ve 78513 sayılı yazısıyla bildirmiş yeni bir yazıyla bu konudaki yanlışından dönebilir. Bahsettiğim yazı bu [url]http://birimler.dpu.edu.tr/app/views/panel/ckfinder/userfiles/28/files/2547_say_l__Kanunun_Ek_38__Maddesi-Kadro_Kullan_m__zinleri.pdf[/url] Şimdi linktede görüldüğü gibi yazıyı uzman yardımcısı Ali DOĞAN yazmış ben numarasını buldum 0312 298 7560 Bence bu kişi ve YÖK'ü sürekli aramalıyız kamuoyu oluşturmalıyız yoksa malesef kazanmış olduğumuz hakkı elimizden alacaklar. Sonuçta sınava girip kazandığımızda şartlar 33a idi, biz bunu bilerek sınava hazırlandık girdik kazandık yolun yarısında at değiştirilmez, keza kpss ye girip memur olarak atanacak birine yok sen dur sözleşmeli atanacaksın deniliyor mu? lütfen bu konuda aman bana bişey olmasın demeyelim sürekli arayalım belki 200-300 kişiyiz en az günde 1 kez arasak BİMER'e CİMER'e başvursak siyasi tanıdığı olanlar bu konuyu onlara iletse baskı gurubu oluştursak bu işi birlikte başarabiliriz kanısındayım. Birçok üniversite bu konuda ne yapmalıyız diye görüş yazısı yazmış ama henüz bir cevap vermemiş YÖK... Şuan tam saha pres zamanı [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi