Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="researchassist" data-source="post: 482513" data-attributes="member: 101054"><p>Merhabalar arkadaşlar.</p><p></p><p>Stardust arkadaşımızın dediğine göre YÖK bu konuda bir adım atmış gibi duruyor.</p><p></p><p>Fakat arkadaşlar YÖK bu şekilde üniversiteye söylemiş mademki, bunu niye bir karar niteliğinde resmi yazı olarak üniversitelere göndermiyorlar. Bunu bu şekilde üniversitelere göndermediği takdirde, hiçbir üniversite bunu uygulamaz. En azından benim üniversitem uygulamayacak. Çünkü onlara bende geçmişte YÖK ün bu şekilde tavsiyesi var dediğimde, madem öyle bu tavsiyeyi resmi olarak göndermeleri gerekir dedi. Çünkü ileride dedi, bizi YÖK denetlemeye geliyor ve senin dosyanı gördüğünde bu adamın atamasını niye 33/a olarak yaptınız diye sorduğunda verecek cevabımız olmaz. Kanun bu konuda açık der dedi. Bende ilan tarihini baz aldığınızı söylersiniz dedim. O da işte bende onu diyorum dedi, madem ilan tarihini baz alacağız, bu konuda bize ilan tarihini baz alın diye resmi düzenleme yazısı yazmaları gerekir dedi.</p><p></p><p>Yani arkadaşlar bu şekilde YÖK ün ''söyledi veya tavsiye etti'' şeklindeki beyanları bizler için inanın ki havada kalacaktır.</p><p></p><p>Bizlerin bu konuda resmi bir düzenleme yazısına ihtiyacımız var. Süre geç olmadan özellikle de.</p><p></p><p>Saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="researchassist, post: 482513, member: 101054"] Merhabalar arkadaşlar. Stardust arkadaşımızın dediğine göre YÖK bu konuda bir adım atmış gibi duruyor. Fakat arkadaşlar YÖK bu şekilde üniversiteye söylemiş mademki, bunu niye bir karar niteliğinde resmi yazı olarak üniversitelere göndermiyorlar. Bunu bu şekilde üniversitelere göndermediği takdirde, hiçbir üniversite bunu uygulamaz. En azından benim üniversitem uygulamayacak. Çünkü onlara bende geçmişte YÖK ün bu şekilde tavsiyesi var dediğimde, madem öyle bu tavsiyeyi resmi olarak göndermeleri gerekir dedi. Çünkü ileride dedi, bizi YÖK denetlemeye geliyor ve senin dosyanı gördüğünde bu adamın atamasını niye 33/a olarak yaptınız diye sorduğunda verecek cevabımız olmaz. Kanun bu konuda açık der dedi. Bende ilan tarihini baz aldığınızı söylersiniz dedim. O da işte bende onu diyorum dedi, madem ilan tarihini baz alacağız, bu konuda bize ilan tarihini baz alın diye resmi düzenleme yazısı yazmaları gerekir dedi. Yani arkadaşlar bu şekilde YÖK ün ''söyledi veya tavsiye etti'' şeklindeki beyanları bizler için inanın ki havada kalacaktır. Bizlerin bu konuda resmi bir düzenleme yazısına ihtiyacımız var. Süre geç olmadan özellikle de. Saygılar. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi