Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="akademi canavar" data-source="post: 482429" data-attributes="member: 98492"><p>Researchasst hocam merhabalar ozeldende yazmışsınız tam bir hukuksuzluk kazanilmis hakkin gaspi böyle bir karar yilbasi gecesi sanki her şey balkabağına dönüşüyo ya 1 ocak 2018 den once ilan edilen 33a kadroları zaten atama surecine girmiş demektir ya bunu nasil 50d atarlar anlamıyorum hocam ayrıca uniler kadro talep ediyo yokten onay verirken neden 50d degilde 33a diye onaylayip gonderiyosunuz bu ayrı bir sacmalik hocam madem yeni yildan itibaren 33a yok atamasi o zaman niye onayliyon yokteki onaylayan arkaasin bundan haberi yok mu acaba böyle bir şey zaten mümkün olmaz daha dun yayinlandi benim bolimumden 33a kadro ya nasil bir mantik bu hocam bu durum yani hala 33a acilmasi beni biraz umitlendiryo hocam ayrica memurlar.net in yaptigi haberin de guvenilir olduğunu düşünüyorum güvenlik sorus. Vb. Sebeplerle yeni yila sarkan atamalar da 33a seklinde yapılacaktır diyodu yavuz Selim kaplan vermis bu haberi yokten bi gorevli mi hocam bu kim acaba kendisiyle iletişime gecelim neymis efendim 29 aralik son gunmus adam kucuk şehirde yasiyo atamasi bu tarihe kadar oldi diyelim 33a atandi ya buyuk sehirledekiler ne olacak metropolun dezavantaji yuzunden 50d li olacak oyle mi iste bunları biz dusunuyoruz arkadaslar yok zaten iyi niyetli değil biliyoruz ama bari hukuka aykiri davranmasin yavuz Selim kaplan la bir an önce iletisime geçelim arkadaslar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akademi canavar, post: 482429, member: 98492"] Researchasst hocam merhabalar ozeldende yazmışsınız tam bir hukuksuzluk kazanilmis hakkin gaspi böyle bir karar yilbasi gecesi sanki her şey balkabağına dönüşüyo ya 1 ocak 2018 den once ilan edilen 33a kadroları zaten atama surecine girmiş demektir ya bunu nasil 50d atarlar anlamıyorum hocam ayrıca uniler kadro talep ediyo yokten onay verirken neden 50d degilde 33a diye onaylayip gonderiyosunuz bu ayrı bir sacmalik hocam madem yeni yildan itibaren 33a yok atamasi o zaman niye onayliyon yokteki onaylayan arkaasin bundan haberi yok mu acaba böyle bir şey zaten mümkün olmaz daha dun yayinlandi benim bolimumden 33a kadro ya nasil bir mantik bu hocam bu durum yani hala 33a acilmasi beni biraz umitlendiryo hocam ayrica memurlar.net in yaptigi haberin de guvenilir olduğunu düşünüyorum güvenlik sorus. Vb. Sebeplerle yeni yila sarkan atamalar da 33a seklinde yapılacaktır diyodu yavuz Selim kaplan vermis bu haberi yokten bi gorevli mi hocam bu kim acaba kendisiyle iletişime gecelim neymis efendim 29 aralik son gunmus adam kucuk şehirde yasiyo atamasi bu tarihe kadar oldi diyelim 33a atandi ya buyuk sehirledekiler ne olacak metropolun dezavantaji yuzunden 50d li olacak oyle mi iste bunları biz dusunuyoruz arkadaslar yok zaten iyi niyetli değil biliyoruz ama bari hukuka aykiri davranmasin yavuz Selim kaplan la bir an önce iletisime geçelim arkadaslar [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi