Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="researchassist" data-source="post: 481938" data-attributes="member: 101054"><p>Merhabalar. Ben kendi üniversitemin YÖK' deki temsilcisi olan bir bayanla görüştüm. </p><p></p><p>Anladığım kadarıyla YÖK' te her üniversitenin ilgili bir çalışanı var.</p><p></p><p>Normalde YÖK' ün personel işlerinde bir bey ile görüştüm ve bana üniversitemi sordu. Daha sonra x üniversite ile ilgilenen birimin teli şu onlar ile iletişime geçin dedi ve bana telefon numarasını verdi.</p><p></p><p>Siz maili ne zaman attınız bilmiyorum ama ben daha bugün konuştum.</p><p></p><p>Belki süreç içerisinde kararlar değişmiş olabilir, lakin konuştuğum bayan gerçekten kendinden emindi.</p><p></p><p>Düzeltme yazısının çıkarılıp, üniversitelerin bilgilendirileceğini söyledi.</p><p></p><p>Hatta ben bu üst düzeltme kararı ne zaman çıkar, süreç riske girmesin lütfen gibi bir soru sordum ve mutlaka en geç bu ayın sonuna kadar gerçekleşeceğini söyledi.</p><p></p><p>Aslına bakarsınız bende sizin gibi karamsardım bu süreç ile ilgili ama bayanın konuşması beni biraz rahatlattı.</p><p></p><p>Tabiki dediğim gibi yine süreci yakından takip etmeliyiz demiştim.</p><p></p><p>Karar çıkana kadar, yine gerekirse YÖK ile de temasta olmakta fayda var.</p><p></p><p>Benim bu durumu paylaşma amacım birazda olsa bizlerin içini ferah tutması ile alakalıydı.</p><p></p><p>Yoksa hiçbir şeyin kesin olmadığına dair endişem sizden de fazladır, sayın ''1 Ocak Sonrası'' arkadaş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="researchassist, post: 481938, member: 101054"] Merhabalar. Ben kendi üniversitemin YÖK' deki temsilcisi olan bir bayanla görüştüm. Anladığım kadarıyla YÖK' te her üniversitenin ilgili bir çalışanı var. Normalde YÖK' ün personel işlerinde bir bey ile görüştüm ve bana üniversitemi sordu. Daha sonra x üniversite ile ilgilenen birimin teli şu onlar ile iletişime geçin dedi ve bana telefon numarasını verdi. Siz maili ne zaman attınız bilmiyorum ama ben daha bugün konuştum. Belki süreç içerisinde kararlar değişmiş olabilir, lakin konuştuğum bayan gerçekten kendinden emindi. Düzeltme yazısının çıkarılıp, üniversitelerin bilgilendirileceğini söyledi. Hatta ben bu üst düzeltme kararı ne zaman çıkar, süreç riske girmesin lütfen gibi bir soru sordum ve mutlaka en geç bu ayın sonuna kadar gerçekleşeceğini söyledi. Aslına bakarsınız bende sizin gibi karamsardım bu süreç ile ilgili ama bayanın konuşması beni biraz rahatlattı. Tabiki dediğim gibi yine süreci yakından takip etmeliyiz demiştim. Karar çıkana kadar, yine gerekirse YÖK ile de temasta olmakta fayda var. Benim bu durumu paylaşma amacım birazda olsa bizlerin içini ferah tutması ile alakalıydı. Yoksa hiçbir şeyin kesin olmadığına dair endişem sizden de fazladır, sayın ''1 Ocak Sonrası'' arkadaş. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi