Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="1 ocak sonrası" data-source="post: 481909"><p>Arkadaşlar, Stardust isimli arkadaşın yaptığı uyarıyı dikkate alarak verdiği linke tıklayıp forumdaki diğer başlık altındaki olumsuz geri dönüş duyumunu gördüm. Dün gece, geçen sefer bizzat yök'te görüştüğüm kişiye mail attım bana üst kurul kararı alınabilir demiştiniz ama bir gelişme olmayacak şeklinde bir söylenti var diye ve bu sabah hemen geri dönüş yapmış cevabı şu: "maalesef yeni bir kurul kararı alınmayacak" bu, forumun başka bir başlığı altında telefon numarası vererek olumsuz geri dönüş aldığını belirten arkadaşı doğruluyor. Bunun ismi bir hukuk skandalıdır başka bir şey değil. Bu gidişle de 2018, 2019 danıştayın 50/d ile atanan araştırma görevlilerinin aleyhine kararların yürütmeyi durdurma kararları aldığı yıllar olacak.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="1 ocak sonrası, post: 481909"] Arkadaşlar, Stardust isimli arkadaşın yaptığı uyarıyı dikkate alarak verdiği linke tıklayıp forumdaki diğer başlık altındaki olumsuz geri dönüş duyumunu gördüm. Dün gece, geçen sefer bizzat yök'te görüştüğüm kişiye mail attım bana üst kurul kararı alınabilir demiştiniz ama bir gelişme olmayacak şeklinde bir söylenti var diye ve bu sabah hemen geri dönüş yapmış cevabı şu: "maalesef yeni bir kurul kararı alınmayacak" bu, forumun başka bir başlığı altında telefon numarası vererek olumsuz geri dönüş aldığını belirten arkadaşı doğruluyor. Bunun ismi bir hukuk skandalıdır başka bir şey değil. Bu gidişle de 2018, 2019 danıştayın 50/d ile atanan araştırma görevlilerinin aleyhine kararların yürütmeyi durdurma kararları aldığı yıllar olacak. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi