Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="stardust19" data-source="post: 481650" data-attributes="member: 100587"><p>Hocam bu konuyu başka bir başlık altında tartışmıştık aslında. Ben de aynı durumdayım. Şahsi yorumlamam(umudum) kazanılmış bir hak var sonuç olarak bu kadro 33a olarak ilan edildi ve hala üniversiteler 33a kadrosu açmaya devam ediyorlar. Ancak düzenlemede 1 ocak sonrası ilan çıkmayacak diye değilde atama yapılmayacak yazması beni de düşündürüyor. </p><p>Bu konuda çok farklı yorumlar dinledim. --_"Kazanılmış hak bu sonuçta ataman 33a ile olur"</p><p>_"Hayır efendim 1 ocak sonrası atama yapılmayacak deniyor sizin daha atamanız olmadı sonuçta o yüzden 50d ile atanırsınız"</p><p>_"33a ile atansan bile 35. Madde ile görevlendirildikten sonra 50d ile görevlendirileceksin bu sebeple kendi kurumuna döndüğün zaman yeniden atanma kapsamına girmeyeceksin kadron 50d ye düşücek"</p><p>Bu konuda dinlediğim yorumlardan birkaçı.</p><p>Şahsen benim tahminim ve tabiki beklentim verdiğim örneklerden 2. Ve 3.sünün safsata olduğu yönünde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stardust19, post: 481650, member: 100587"] Hocam bu konuyu başka bir başlık altında tartışmıştık aslında. Ben de aynı durumdayım. Şahsi yorumlamam(umudum) kazanılmış bir hak var sonuç olarak bu kadro 33a olarak ilan edildi ve hala üniversiteler 33a kadrosu açmaya devam ediyorlar. Ancak düzenlemede 1 ocak sonrası ilan çıkmayacak diye değilde atama yapılmayacak yazması beni de düşündürüyor. Bu konuda çok farklı yorumlar dinledim. --_"Kazanılmış hak bu sonuçta ataman 33a ile olur" _"Hayır efendim 1 ocak sonrası atama yapılmayacak deniyor sizin daha atamanız olmadı sonuçta o yüzden 50d ile atanırsınız" _"33a ile atansan bile 35. Madde ile görevlendirildikten sonra 50d ile görevlendirileceksin bu sebeple kendi kurumuna döndüğün zaman yeniden atanma kapsamına girmeyeceksin kadron 50d ye düşücek" Bu konuda dinlediğim yorumlardan birkaçı. Şahsen benim tahminim ve tabiki beklentim verdiğim örneklerden 2. Ve 3.sünün safsata olduğu yönünde. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33/a olarak açılan ve kazanılan kadronun, atamanın 1 ocak 2018 den sonraya kalması ve 50/d' ye dönüşmesi