Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33 a Araştırma Görevlisi Kadrosu, 35 ve 39. maddelerle görevlendirme hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kapadokyali" data-source="post: 384106" data-attributes="member: 82547"><p>Arkadaşlar merhaba,</p><p></p><p>2 yıl kadar önce ÖYP ile görevlendirilmiştim. 4 ay kadar önce de ayrıldım ve ödemem için 55 bin liralık bir tutar çıkarıldı. Önce 20 ay üzerine taksitlendirme yapılmak istendi, sonra pazarlık ettik işin açıkçası ve 36 ay üzerinden taksitlerle yapılandırıldı. Şimdi sorum şu; buna göre ortalama 1500 lira/aylık olarak yaptığım ödeme beni 3-4 aydır baya zorladı, tekrardan kuruma başvurmam ve borcu yeniden yapılandırmaları hususunda talepte bulunmam ( yani ortalama 1000 liralık/aylık ödemelere çekebilsem) sizce mümkün mü? </p><p>Not: Bildiğim kadarıyla 60 aya kadar taksitlendirme yapabiliyoruz. Ne dersiniz arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kapadokyali, post: 384106, member: 82547"] Arkadaşlar merhaba, 2 yıl kadar önce ÖYP ile görevlendirilmiştim. 4 ay kadar önce de ayrıldım ve ödemem için 55 bin liralık bir tutar çıkarıldı. Önce 20 ay üzerine taksitlendirme yapılmak istendi, sonra pazarlık ettik işin açıkçası ve 36 ay üzerinden taksitlerle yapılandırıldı. Şimdi sorum şu; buna göre ortalama 1500 lira/aylık olarak yaptığım ödeme beni 3-4 aydır baya zorladı, tekrardan kuruma başvurmam ve borcu yeniden yapılandırmaları hususunda talepte bulunmam ( yani ortalama 1000 liralık/aylık ödemelere çekebilsem) sizce mümkün mü? Not: Bildiğim kadarıyla 60 aya kadar taksitlendirme yapabiliyoruz. Ne dersiniz arkadaşlar, yardımcı olabilir misiniz? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
33 a Araştırma Görevlisi Kadrosu, 35 ve 39. maddelerle görevlendirme hakkında