Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
2017 Öncelikli Alan Araştırma Görevlisi İlanları Başladı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mrhd" data-source="post: 485318" data-attributes="member: 101854"><p>Arkadaşlar forumda, yökte heryerde hemen hemen tüm konuları okudum fakat süreç halen benim için netleşmedi. Şimdi biz x üniversitesinde açılan y özel alanında olan özel alandaki araştırma görevliliğine başvurduk ve sözlü sınav sonrası kazandığımız ilan edildi diyelim. Süreç sonrasında adım adım nasıl işliyor. Doktora tez ve yüksek lisans dönemlerini yani halen aynı alanda okumakta olduğumuz başka bir ünideki lisansüstü eğitimi pas geçerek anlatır mısınız?</p><p></p><p>Bahsi geçen ilandaki kadroyu kazanmak bahsi geçen x üniversitesinde araştırma görevliliği yapmak değilse yani yökün açacağı kadrolar tercih edilecekse neden üniversiteler ilana çıkıyor. Yök ilana çıksın, sınavı o yapsın ve tercihler yapılsın. Başvurduğum ilanda bahsi geçen araştırma görevlileri atandıkları üniversitelerde doktorasını yapacaktır deniliyor. Burda atanmaktan kasır x üniversitesinin açtığı ilanı kazanmak mı oluyor yoksa bundan sonra tercih yapıp atanılan üniversite mi oluyor?</p><p></p><p>Ayrıca Mr. Robot hocamın söylediği üniversite o alanda uzman değilse başka üniversitelerde yapma olayında ilanı açan üniversitenin uzman olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mrhd, post: 485318, member: 101854"] Arkadaşlar forumda, yökte heryerde hemen hemen tüm konuları okudum fakat süreç halen benim için netleşmedi. Şimdi biz x üniversitesinde açılan y özel alanında olan özel alandaki araştırma görevliliğine başvurduk ve sözlü sınav sonrası kazandığımız ilan edildi diyelim. Süreç sonrasında adım adım nasıl işliyor. Doktora tez ve yüksek lisans dönemlerini yani halen aynı alanda okumakta olduğumuz başka bir ünideki lisansüstü eğitimi pas geçerek anlatır mısınız? Bahsi geçen ilandaki kadroyu kazanmak bahsi geçen x üniversitesinde araştırma görevliliği yapmak değilse yani yökün açacağı kadrolar tercih edilecekse neden üniversiteler ilana çıkıyor. Yök ilana çıksın, sınavı o yapsın ve tercihler yapılsın. Başvurduğum ilanda bahsi geçen araştırma görevlileri atandıkları üniversitelerde doktorasını yapacaktır deniliyor. Burda atanmaktan kasır x üniversitesinin açtığı ilanı kazanmak mı oluyor yoksa bundan sonra tercih yapıp atanılan üniversite mi oluyor? Ayrıca Mr. Robot hocamın söylediği üniversite o alanda uzman değilse başka üniversitelerde yapma olayında ilanı açan üniversitenin uzman olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
2017 Öncelikli Alan Araştırma Görevlisi İlanları Başladı