Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi.Rektör izinde ve de yerine vekaleten kimseyi de bırakmamış.Buna bağlı olarak kazanmış olduğum lisansüstü eğitim için Marmara Üniversitesine kayıt yaptıramadım ve dolayısıyla bu hakkı kaybettim.Lisansüstü eğitim için tercih yaptığımız sırada gerek YÖK gerekse atanmış olduğum üniversite tercih yapmamda sakınca görmedi.Gelin görün ki sadece bir evrak bir ayı geçkin bir süredir hazırlanamadı.Hadi Rektörün izinde olmasını anlıyorum da yerine vekaleten bakacak birini bırakmamasını anlayamıyorum.Belgelerim de bir sorun çıksa bu durumu anlayışla karşılayabilirim ama belgelerimde bir sorun olmadığını bizzat kendilerinden öğrendim.Artık diyecek birşey bulamıyorum.İki üniversiteye de derdimi anlatmaktan dilimde tüy bitti.Sonuç ise koca bir sıfır.Kısa sürede yaşadığım sevinci kursağımda bıraktılar ya helal olsun!
Personel daireyle koordinatörlükle vs detaylıca görüşün. Oradan alacağınız "atama süreci tamamlandı ancak imza için beklemede" gibi bir yazıyla marmara üniversitesine başvurmanızı öneririm. neticede bu tamamen onlardan kaynaklı bir sorun. mutlaka bir çözüm üretmek zorundalar.
bir çözüm bulamasanız bile YÖK'e de aynen buraya yazdığınız gibi yazın durumu. diğer türlü 1 tercih hakkınız yanacak ve sadece 1 tercih hakkınız kalacak. şubatta yerleşemezseniz kadro ile ilişiğiniz kesilecek. YÖK en azından bu tercih hakkınızı geri versin. dediğim gibi bu sizden kaynaklı bir sorun değil. evrakları zamanında teslim ettiniz YÖK'ün bilgilendirmesi doğrultusunda da tercih yaptınız. mutlaka bir çözüm üretmeliler.
Bu arada eğitim öğretimden sorumlu rektör yardımcısı rektörün yokluğunda vekilliğini yapma yetkisine sahip sanıyordum. Demek sadece mezun olduğum okulda öyleymiş.
Merhaba Gazi Üniversitesinde bazı bölümlerde de atama yapılmadı henüz :/
Atamalar genellikle toplu yapılır ve rektörlükte de imzadan toplu olarak geçer. X bölümün ataması yapıldıysa sizinki de yapılmış olmalı bence. Personel daireyi dekanlığı vs. arayarak süreci yakından takip edin. Normal atama süreci bir ay civarıdır bugünse belge tesliminin 40. günü artık en yakın zamanda atamanızı tamamlayıp çağırmaları gerekir.