2012 KPSS Hakkındaki Görüşleriniz

2012 KPSS'yi nasıl buldunuz?

• Genel Kültür Genel Yetenek zordu.

Oy: 22 75.9%
  • Geçmiş yıllara göre kolaydı.

Oy: 7 24.1%

• Kullanılan toplam oy
    29

devran

Doçent
Sorular aynı bazı soruların şıkları farklı fakat cevap aynı şıkları değişik yapmışlar ben anlamadım birşey birde bu soruların yayınlanma tarih ve saatide önemli.Soruların çalındı iddiası doğru mu yoksa ortalığı ateşe vermek için sınav sonrası hemen yazılmış sorular mı bende anlamadım birşey, sonradan hazırlandıysada helal olsun soruların kalıplarını noktası virgülüne kadar doğru hatırlamışlar.

osym kitapcigi yayinlamadan sorular noktasindan virgulune ayni olarak hatirlanabilir mi ?

aslick

Öğrenci
Kötü düşünmemek adına bir fikir geliştirelim sınavdan sonra 10 kişi toplanırsa(beyin fırtınası) birisi birşey öbürü başka bir şey hatırlar ve zorlanarak belki soruların hepsi hatırlanabilir ama haklısınız devran hocam bu işte bir şey var gibi kesin birşey söyleyip kimseyi zan altında bırakmamak adına kötü düşünmek istemiyorum, ama yinede birşey anlamadım ben çalışmadım ama çalışan emek veren arkadaşlar için kötü olacak eğer iddialar doğru çıkarsa :(

ajax

Öğrenci
noktası virgülüne aynı sorular. o sene insanlar isyan etmişti, şimdi olur öyle şeyler tavırlarında, çok yazık.

aslick

Öğrenci
Şimdi sorulara tekrar baktım sorular kısa ve akılda kalabilecek tipten oyüzden sınav sonrası yazılmış olabilir, sizde bakarsanız sorulara farkedebilirsiniz birden çok kişi biraraya geldiği zamanda soru kalıpları ve şıklarının hatırlanması kolay kısa sorular kesin olmamakla birlikte iddialar yalan olabilir, bekleyip göreceğiz.

makele

Öğrenci
Beyaz kalem yayinindaki sorulardan 6. Sorudaki ikinci öncül "eski turk gelenekleri" olmasi lazim ama onlar " eskir turk gelenekleri" yazmışlar. Bi isler donüyor.

zynpjd

Öğrenci
Yaa 57 soruyu virgüle kadar hatırlayıp yayınlıyorlar ama en akılda kalan 3 güncel bilgi sorusunu hatırlamayıp eklemiyorlar öylemi? Neyin avukatlığını yapıyosunuz bilemiyorum ama komik .

sarimaske

Araştırma Görevlisi
güncel 3 sorunun yazılmaması da işin farklı boyutu... hatırlanacak en kolay sorular güncel sorular olmalıdır bana göre...

A

aeales

Guest
http://img16.imageshack.us/img16/474...9zcqaaa5fd.jpg

http://www.beyazkalem.com.tr/images/...nel_kultur.pdf 5.soruya bi zahmet bak

Şunları bir karşılaştır hocam,Soru numaraları,şık yerleri bile aynı

ama pdf ya önceden hazırlandı (sorun var demektir)
ya da eksiksiz bir şekilde sonradan(kanıtlanabilir bir sorun yok demektir)

ama İlk foto(sınav kağıdından çekildiği idda edilmekte) zaten bakıncada başka bir kağıttan çekilme olduğu anlaşılıyor (Sorun var demektir :) )

hayır anlamadıgım su sorun oldugu ortada ama ınatla nasıl bekleyelım denıyor. olsada olmasada hepımızın mıdesı bulanmadı mı yanı. acıklanınca sonuclar ıcınıze sınecekmı ? ne olursa olsun bu sınav kesınlıkle ıptal edılmelı kesınlıkle!!!