hayır iptal edilen soru yanlış kabul edilmiş
sayısal 2 de boş bıraktıgım soru yanlış yapmısım gıbı gorunuyor ama cevap anahtarında bu soruya İPTAL yazılmış.
ne alakası var ben zaten işaretlemiştim 48 ıncı soruyu yınede fazla çıkıyor
- - - Güncellendi - - -
baska iptal edilen soru varmı say 2 de
nası yanlış çıkıyo
- - - Güncellendi - - -
bu soru olduguna eminmisin? soru numarası herkeste farklı olabilir
hah buldum nerden bakacağımıarkadaşlar cevap kağıtlarınızı sistemde görebiliyor musunuz?
tebrıkler. netlerınızı de ogrenebılır mıyım bırde nasıl calıstınız deneme falan oldunuz mu . sınava matemetıkten mı basladınızales sayısal: 96,03
sıra: 291
tam hedeflediğim puandı![]()
tebrıkler. netlerınızı de ogrenebılır mıyım bırde nasıl calıstınız deneme falan oldunuz mu . sınava matemetıkten mı basladınız
Teşekkür ederm nalendecim ))))tebrik ederimmmm))))
sözel: 91.85403
anldım son bır ay da 30 tane deneme oldunuz yanı. pekı sure sorununuz olmadgına gore bunu nasıl astınızteşekkür ederim.
say 1: 47d 3y
say 2: 48d 2y
söz 1: 48d 2y
ben zaten matematikçiyim aslında 1'er yanlış bekliyodum ama dikkatsizlikten bu kadar yanlış geldi. son 4 hafta çalıştım sadece. her gün bir deneme çözdüm kendime saat tutarak, bu bana çoook yararlı oldu. sınava da matematikten başladım tabi ki.
anldım son bır ay da 30 tane deneme oldunuz yanı. pekı sure sorununuz olmadgına gore bunu nasıl astınız
30 olmasa da 24-25 deneme çözdüm sanırım. süre sorunumu mu nasıl aştım anlamadım ne sorduğunuzu tam olarak? eğer onu soruyosanız, geçen ilkbaharda yetiştirememiştim sözelin son sorularını, deneme çözerken saat tutup hızlı çözmeyi öğrettim kendime. böylelikle bu sınavda 15 dakikam arttı bile. eğer konularda bi probleminiz yoksa kesinlikle sadece deneme çözerek 95+ almak çok kolay.
konularda hıc problemım yok aslında deneme de oldum ama sure tutmadım tam yanı parca parca oldum mat btı sonra turkce oldum gıbı ama son 15 turkce sorusunu yetıstıremedım malesef bunu nasıl asıcam