Hocam başvuru dosyalarım halihazırda bekliyor 4-5 kopya şeklinde. İyi hatırlattınız ama tozlanmıştır üstleri, temizleyeyim bari [emoji4]Kimse yazmıyor.
İlanlar geliyor haberini aldınız da , başvuru dosyanızı mı hazırlıyorsunuz![]()
Hocam başvuru dosyalarım halihazırda bekliyor 4-5 kopya şeklinde. İyi hatırlattınız ama tozlanmıştır üstleri, temizleyeyim bari [emoji4]
Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Kimse yazmıyor.
İlanlar geliyor haberini aldınız da , başvuru dosyanızı mı hazırlıyorsunuz![]()
Yazılar silinmeden bir ilana basvursak iyiydi Hocam.
Herhangi bir gelişme yok mu Arkadaşlar? Oğulhan hocam ve Yaşar hocam?
Herhangi bir gelişme yok mu Arkadaşlar? Oğulhan hocam ve Yaşar hocam?
Aldığımız duyumlar ve kişisel kanaatime göre bu hafta %75, haftaya %99 açıklanacak, AÇIKLANMALI!!!
Hocam bu yeni bilgi mi?
2 haftadır bu hafta açıklanacak diye ciddi makamlardan bilgi alıyoruz lakin sürekli bir revizyon gerçekleştiği için erteleniyor.
Ciddi makam neresi Hocam ?
YÖK e yakınlığı ?
Ne gibi revizyon hocam?
Rüyaların tersi çıkarmış genelde amaPsikolojimiz nasıl bozulduysa rüyama girdi. Konu dışı olacak ama Rüyamı anlatayım sizlereabimle gece yürüyüşteyiz. Ben o arada telefondan resmi gazeteye bakıyorum böyle, sonra bi bakıyorum ki yönetmelik yazıyor. İşte birkaç farklı kurum adına yeni yönetmelik yayınlanmış. Bizimkini de görüyorum 7-8 maddelik bir şey gözüküyor ama okumuyorum. Çıktısını alır öyle okurum diyorum. Daha sonra bi bakıyorum ki 3-4 tane kırtasiyede 10ar 10ar toplanmış millet yönetmeliğin çıktısını alma uğraşında
abime diyorum ki, ben de bizim işlerle kimse ilgilenmiyor sanıyordum, baksana şuna gecenin karanlığında yönetmeliği yazdırmak için koşturuyor millet diyorum
daha sonra uyanıp resmi gazeteye baktığımda ise henüz yayınlanmamıştı ufak bir heyecan oldu ama sonuç hüsran tabii
![]()